HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 31 Mac 2011

~Peraduan RangkaMinda~

,
Hi,slmt petang allz..tgah dok buat pa tu ha?..mai2 nk ajak hampa join satu contest..Mula-mula nampak senang,tapi bila hampa dah start buat,hampa memang akan pening sentiasa..

Sampai tak tau nak kata pa dah..hehehe..Kalau ada yg rasa tercabar diri tu,sila-silalah join..mana nak tau rezeki hampa mai tang ni pulak..Ni,kalau ada yg mau join,blh klik kot tajuk untuk segala terma dan syarat.



ha,rasa tercabar dak hampa semua?..kalau hampa ada rasa mcm tu,jom la join..hebat kan hadiah yg depa nak bagi..
ceq jumpa peraduan ni dari inbox Facebook Ceq..

ada sorang ahli dari  
hantaq mesej kat inbox setiap ahlinya ajak join peraduan ni..
ceq mula-mula baca memang ada rasa tercabar sikit..

Mana boleh lepas tgk hadiah depa tawarkan..kalau rezeki ceq kat sini,Alhamdulillah..hampa sebenaqnya toksah buat entry..entry ni ceq buat sbb saja nak mempromosikan peraduan ni..
mana tau ada yg bermiat nk join sama
(depa tak bagi komisen tau..ni saja-saja promosi)..
hampa blh klik kat tajuk ataih tu kalau ada yg nk join sama ye..


Ni adalah sebahagian daripada soalan yg hampa kena selesaikan..selebihnya,Klik Sini

Tapi ada sedikit terma dan syarat hampa kena ikut sebelum nama hampa tersenarai sebagai bakal pemenang..hampa kena like dulu Fan Page Rangka Minda Resources..dan syarat selebihnya,hampa kena Klik Kat Sini ye..  
Borang Peraduan ada disediakan..

Peraduan ini akan berakhir pada:
31 Mac 2011..

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger