HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Isnin, 12 Disember 2011

Giveaway Akhir Tahun

,
Assalamualaikum semua..
Pada pagi yang berbahagia ni,
spanar nak join lagi giveaway
Nampak menarik je giveaway ni jadi apa lagi,
spanar terus je buat entry..

Pada sesiapa yang nak join dan rasa nak menang 
hadiah daripada kak Jieda,
boleh la klik pada entry kat bawah ni eh..



Kak Jieda,ni spanar tak tau kali ke berapa tah spanar join giveaway ni..
Spanar rajin sangat nak join giveaway 
akak mana la tau kan ada chance nak menang ke..

So pada kawan2 spanar yang baca entry ni,
jom la join skali mcm spanar ni..
Mana tau rezeki korang pulak ke nak menang..

Read more

Jumaat, 9 Disember 2011

First Giveaway Jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki by FaizalFredley.Com

,
Assalamualaikum para blogger dikasihi dan disayangi semua..
Sihat tak hari ni?..Giveaway lagi hahahaha..
Giveaway sampai lebam mata dan boring korang nak baca..

Kali ni giveaway datang dari blog blogger retis dan terhebat iaitu 
Spanar saje-saje suka la buka blog dia dan tup tup je terpampang dia buat giveaway..
Apa lagi,gatal la tapak tangan nak buat entry ni..
Mana tau rezeki kat spanar sampai untuk dapat minyak wangi ke..

So pada sape nak join boleh klik pada banner kat bawah ni k..







Nak tau tak faizal,spanar suka sangat dengan minyak wangi jenama Issey Miyake..
Haruman dia perghhhhh menusuk lubang idung spanar dan menawan kalbu spanar..
Spanar ada bau dlu minyak wangi dia tapi da lama la..
Hajat di hati nak beli tapi tak cukup duit nak bayar la..Kesian spanar..
Untuk ubatkan tagih spanar pada minyak wangi,
spanar beli je la minyak wangi yang jual sebotol sepuloh ringgit tu..
Ala boleh la tu kan Faizal Fredley?..Hehehehehe...


Harap2nya nama spanar ni terpilih la untuk dapatkan minyak wangi tu..
Fuh fuh brum breng pum pum bam bam :baca jampi kasi menang)hahahahaha..
Jahatnya spanar ni kan..Tak la,spanar gurau2 je..



Ok la spanar doakan smoga giveaway kamu ni 
berjaya menarik perhatian ramai org nak join..
Harap2nya dapat sambutan di luar jangkaan la..
Ok bye peace yaw..

Read more

Hana Radzi First Give Away

,
Assalamualaikum semua..Giveaway lgi..
Giveaway sampai lebam biji mata korang nak 
baca dan silap hari bulan je blog ni berubah jadi blog giveaway hahaha..

Memang bln ni spanar rajin tahap siput nak join giveaway nape tah..
Pas baik sakit terus nak join giveaway ni seme hehehe..
So sape nak join blh klik pada banner mcm biasa la k.





Tak sabar spanar nak tau apa hadiah misteri yang akak nak bgi ni..
Dah la blog cntik msti orgnyer pun comel kan kan kan?..
Hehehehe..Harap2 la hadiah2 yang akak nak bagi 
nanti mmg terbaik tpi kira alhamdulillah la klau dpt..
Spanar ni bnyk songeh la..Akak sekeh je pale spanar ni..

Spanar nak tag kawan spanar yang baik hati,yang fantastic dan superb:

So pada yang nak join tu msih sempat lgi sbb giveaway akan tamat pada:
22 Disember 2011.
Read more

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

,
Assalamualaikum semua..
Ni spanar dah tak tau kali ke berapa spanar join giveaway..
Spanar skrg cuba nak jadikan diri sebagai 
seorang yang tamak haloba biar la org nak kata spanar pe..
Spanar nak cuba semua giveaway,segmen yang spanar nampak..

Pada sesiapa yang teringin nak join boleh klik pada 
banner kat bawah yang banyak minyak wangi ni k.







Kak Myzura nak tau tak,bila spanar nampk je giveaway yang 
akak buat ni spanar terus je join tanpa banyak fikir..
Spanar nak try mana tau spanar dapat menang ke 
hadiah daripada Akak Myzura ni..
Dah la nak p beli minyak wangi kat luar tu mahal..
Ni pulak akak Myzura nak bgi free,sape yang tak mau kan..
Boleh le spanar smpan atau pkai klau dapat dari akak Myzura..

Spanar tak mau la ngomel pnjang nanti akak pening nak baca lak hehehe..

Kat sini spanar nak tag insan2 yang comel dan kiut
(biar la tuan yang kena tag marah spanar sebab spanar puji diorang seme kiut hahahaha):

Read more

Birthday Giveaway

,
Assalamualaikum semua..Spanar nak join lagi giveaway..
Biar yang baca ni bosan nape la spanar ni asyik nak join giveaway je..
Takpe2 spanar saje na cuba nasib mna tau rezeki kat spanar ke hehehehe..

So pada yang nak join tu blh klik pada banner kat bawah ni k.



Selamat hari jadi to kak zai walaupun dah berlalu besday akak,tapi spanar tetap nak wish gak hahahaha..May Allah bless u 4 ever dan harap hari-hari kak zai sentiasa bersinar dan bercahaya..

Kat sini spanar buruk nak tag kawan baik spanar iaitu:


Read more

Khamis, 8 Disember 2011

SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY.

,
Assalamualaikum semua..
Hola hola spanar in da houze..
Kali ni spanar nak join giveaway dari blog Sofiyahasya pulak..
Rajin pulak le skrg ni spanar nak join giveaway kan hehehehe..









Spanar pun tak tau nak buat entry apa sbb spanar 
ni pun bkn seorang yang kreatip..
Pakai main hentam je buat ayat..
Orang kata apa tu,cincai cincai je..
Walau pun tak de anak dan tak kawen lgi,
hopenyer blh le dapat kasut baby yg comel tu eh..
Nak bagi kat anak jiran la kak..


Kalau tak dapat kasut tu,dpat buku pun spanar bersyukur kak..
Boleh belajar masak2 sebelum kawen ni..Hehehehe..
Nak beli kat luar mmg mhal la kot kan kak?..
Ni ada org nak bgi free je,Sape yg tak mau kan?..
Hope sakit spanar cepat sembuh la bila dapat hdiah dari akak..
Hahahaha bodek lak spanar ni..



Kat sini spanar nak tag 3 kawan baik spanar iaitu:



Ok la,nak pergi dah,bye kak..Check betol2 ye..Yang mana tak ok,gtau cepat2 eh..

Read more

1st GiveAway Little Dream's Life

,
Assalamualaikum tuan tanah..
Jawab jangan tak jawab..
Jawab beso2 tau bagi spanar nampak..
Hahaha takde la gurau je la..
Spanar hari ni terlembut hati nak join 
anjuran kak yani ni..
Ni pun atas ajakan dari 
Dia yang cadangkan spanar untuk join giveaway ni..






Memandangkan spanar belum mendirikan rumahtangga lagi,
spanar pun ikut cakap akak yani suh letak aje banner cantik ni..
Seronok tgk gmbr kawen kak yani ni..


p/s : Spanar sebenarnya gatal nak kawen gak ni 
tapi orgnya tak masuk minang lgi..
Hehehe malu je gtau dlm entry ni..



Harap2nya spanar terpilih la untuk dapatkan hadiah dari akak tu dan 
spanar dah pun follow 2 blog yg akak suruh tu..

Bye akak,jaga dri baik2 tau..Hope hbungan akak dgn abg smpai akhir hayat eh..

Read more

Selasa, 6 Disember 2011

Contest : I Love My Blog

,
Assalamualaikum semua..



Saya sayang blog saya..

Kenapa saya sayang blog saya?..Sebab blog saya cantik dan kiut la..

p/s : kalau ada yang tak suka dgn statement saya ni sila pejam mata rapat2 pastu lari lelaju hahahaha..


Ok sambung balik..

Saya sangat sayang blog saya sbb blog saya cantik dan kemas..
Memang saya masuk bakul angkat sendiri blog saya ni..
Sebab setelah banyak usaha,banyak kali godek mcm2 web untuk cantikkan blog,
hasilnya ini la yang korang semua tgk kan?.


Cantik tak,cantik tak?..Sape yang nak beli blog saya?..
Ha,tak pyah la sbb saya takkan jual blog saya kat orang..
Bayar la ribu raban sejuta pun,saya takkan jual..
Watpe nak jual hasil usaha penat lelah kita selama ni pada org pastu
 sesedap rasa je dia dapat hasil yg cntik tanpa perlu buat pe2..

Kalau saya da fedup dgn blog pun mungkin saya akan ambil keputusan untuk padam je la kan..
Saya sayang blog saya sbb dengan blog ini la saya luahkan macam2.



Marah,suka,ketawa,gembira dan segalanya ada saya cerita dan luahkan kat dalam ni..
Blog saya macam blog diari pun blh,macam blog artikel pun blh,macam blog kontes pun ok la..
Cakap la korang nak cakap blog saya macam mana pun,saya ok je..

Ok la,saya nak away..
Pengadil sila nilai blog saya betol2 tau..
Harap-harapnya blog picisan ni dapatla di review oleh Encik Pejuang Cinta..

Read more

Contest My Top Referral by Amira Studio

,
Assalamualaikum semua..Korang nak duit?..Nak tak?..Tapi bukan spanar yang nak bagi,orang lain yang nak bagi..Kalau korang nak tau siapa yang nak bagi duit seratos tu,korang cer la klik banner kat bawah ni k..




Tarikh Tutup adalah pada 31 Disember 2011 ni..Jadi jom join seme kalau korang nak hadiah yang menarik dan fabulous ni k..Hehehehe..

p/s : simplenyer entry spanar ni..tapi hope Cik Cc blh accept pnyertaan spanar eh..
Read more

Segment Review Blog Bersama Cc

,
Assalamualaikum semua..Spanar nak join segmen review blog..Spanar nak blog spanar direview oleh cik adik manis kita ni iaitu Cik Cc..Cik Cc sila review dan komen puas2 pasal blog saya eh..

Pada sesiapa nak join boleh klik pada tajuk kat bawah ni ye..


Spanar suka tgk blog Cik Cc..Bukan pe,somel dan nampak kemas je la..Warna blog pun cantik..Dahla comel lak blog dia tu..Cik Cc nak tau tak,blog Cik Cc ni bila spanar tengok,spanar teringat pada kawan spanar..Dia pun pakai template yang hampir serupa..Kalau Cik Cc nak tengok,kat bawah ni link dia..Terjah la:



Hai,cantik blog Cik Cc ni la..Kaler blog dia tu nampak sejuk mata memandang la..Cik Cc,spanar nak tanya jap..Nape Cik Cc tak buat scroll untuk Friends Cik Cc tu?..Kalau buat msti tak pnjang kan nak tengok sampai bawah?..



Takpe,spanar cuma bagi cadangan je,kalau tak mau pakai pun takpe..Hehehehe..Cik Cc nanti review blog spanar betul2 tau..Sayang Cik Cc..
Read more

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

,
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Spanar Buruk kembali lagi dengan entry baru tapi orgnya tetap sama dan maintain je..Kali ni spanar nak join terasa dan terpanggil nak joinThe Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay..Mana tau rezeki tercampak kepada spanar kali ni selepas setelah lama spanar menghilangkan diri..

Jom sesapa nak join,korang boleh klik pada tajuk dan banner yang ada kat bawah ni..Jom kita chekidout yawww..


The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay





Spanar tertarik untuk The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay ni sebab spanar ekceli berminat dan tertarik giler giler dengan hadiah-hadiah yang ditawarkan tu..Sape nak sponsor hadiah sebanyak tu?..Korang boleh buat?..Spanar rasa spanar pun tak sanggup nak cari sponsor sebanyak tu tau..Hehehehehe..


Korang tengok la sendiri brapa banyak sponsor yg Cik Nisa kita ni dapat..Banyak wooo..Cik Nisa ni mesti macam retis2 blogger kan?..Yela,mesti sume org sebut je nama dia,sume org kenal..Ni bodek ke hape eh?..Kalau ayat ni macam bodek,boleh la bagi hadiah lebih kat saya kan?..Hahaha gurau je la Nisa..Kat bawah ni sume senarai sponsor yang cik Nisa kita bjaya dapatkan untuk hadiah2 The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay:


Tapi sebelum tu korang sume yang nak join tu kena ikut segala terma dan syarat tau..Bukan main sembarangan je join..Nanti nama korang kena rejek..Korang nak ke?..Diulangi sekali lagi,kepada sesiapa yang nak join The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay ni boleh la berbuat demikian kerana Giveaway ni bermula dari: 

 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER..


Jadi apa lagi,takkan nak tengok je orang lain menang hadiah dari sponsor ni sume?..Mesti korang tak mau kan,lagi2 kaum pmpuan mana tahan tgk ni semua kan?..Jom kita pakat ramai-ramai memeriahkan The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay ni..

    Read more

    Jumaat, 28 Oktober 2011

    Senarai Peserta Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk

    ,
    Assalamualaikum semua..Giveaway dah tamat..
    Hola hola tahniah kepada semua yang telah berjaya mengejoinkan diri untuk 
    Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk..
    Nampaknya ramai gak yang join 
    Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk ni..
    Alhamdulillah dapat sambutan yang menggalakkan..
    Tak sangka sungguh,spanar ingt tak ramai join tapi rupa2nya..
    Terharu spanar dgn sambutan giveaway ni..
    Kat bawah ni semua adalah senarai akhir peserta 
    Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk.


    Senarai Peserta Angry Birds Giveaway 
    By Spanar Buruk





    1. IqaWangi 
    2. SyuwaiStory
    3. Red 
    4. Joel Leslie
    5. Elyna
    6. Abazilah
    7. Cik Meifaa'
    8. HanisAleeya
    9. Cik Rose Cute
    10. PedangTajam
    11. Put!
    12. Syaheera a.k.a Ciput
    13. Nani
    14. Farz Zull
    15. Darling Ninie@Mama Comel
    16. Izamin
    17. p!q4h b@guss
    18. Masz86
    19. pUtEri_RiAnG
    20. Mama Ishazah
    21. Nur Syahida
    22. Zie
    23. Kaseh Suchi
    24. Nanakimie
    25. Nur Afirah
    26. Atien
    27. Nur_Iman_Hanna
    28. ReYnn
    29. Iebah
    30. Dunia Kebahagiaanku
    31. Bieyah Ahmad
    32. Rainysream
    33. ^FA NORIZAN^
    34. Phat
    35. Budak Blogger
    36. Fiey Azwani
    37. Zih@n
    38. RoslanPutra
    39. Riya Meera
    40. Nasuha
    41. Sniffa93_Aznil4eva
    42. Mimie
    43. Tak Suka Menaip
    44. E-ra pa Sha
    45. Si Skru
    46. NaUrAh♥ShAzWaN
    47. ♥♫♥kek cokelat♥♫♥
    48. Asrirayrock
    49. Syafiq Said
    50. Princess Azne
    51. Nasya Bella
    52. LoveLicious!
    53. Ayien Bf
    54. Fiezah Kecik
    55. AYuNG
    56. AzzaLife Story
    57. Noor Fatin
    58. NiGhTiNaNgLe_FARA
    59. CikHoneyBee
    60. Nida
    61. Syai Sipot
    62. Susen Nana
    63. Munirah Izzan
    64. Kiwi
    65. Keri Ikhwan
    66. Pink Lavender
    67. Miss Ct

    Dah tau siapa pesertanya kan?..Keputusan?..
    Korang tunggu ye nanti spanar umumkan..
    Sila bersabar k..Sentiasa bersama blog spanar 
    untuk tau status terkini mengenai ga ni..Bye smua..
    Senarai pemenang bakal di umumkan dalam masa terdekat ni ye..

    Read more

    Blogger Chat Room


    Mari Tukar Link



    Ai, Takkan Tengok Je.:)
     

    ~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger