HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 6 Disember 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio

,
Assalamualaikum semua..Korang nak duit?..Nak tak?..Tapi bukan spanar yang nak bagi,orang lain yang nak bagi..Kalau korang nak tau siapa yang nak bagi duit seratos tu,korang cer la klik banner kat bawah ni k..




Tarikh Tutup adalah pada 31 Disember 2011 ni..Jadi jom join seme kalau korang nak hadiah yang menarik dan fabulous ni k..Hehehehe..

p/s : simplenyer entry spanar ni..tapi hope Cik Cc blh accept pnyertaan spanar eh..

3 Comments:

  • 6 Disember 2011 2:18 PTG

    lambat lagi due ni. hihi! :-)

  • 6 Disember 2011 2:32 PTG
    Phat says:

    good luck kalo menang leh belanje

  • 6 Disember 2011 2:48 PTG

    terima kasih kerana sudi menyertai contest yang dianjurkan oleh Amira Studio. Semoga ikatan ukhwah diantara blogger semakin bertambah erat, semoga sentiasa success dalam apa yang diceburi, salam ukhwah :) good luck dear.:)

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger