HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 9 Disember 2011

Hana Radzi First Give Away

,
Assalamualaikum semua..Giveaway lgi..
Giveaway sampai lebam biji mata korang nak 
baca dan silap hari bulan je blog ni berubah jadi blog giveaway hahaha..

Memang bln ni spanar rajin tahap siput nak join giveaway nape tah..
Pas baik sakit terus nak join giveaway ni seme hehehe..
So sape nak join blh klik pada banner mcm biasa la k.





Tak sabar spanar nak tau apa hadiah misteri yang akak nak bgi ni..
Dah la blog cntik msti orgnyer pun comel kan kan kan?..
Hehehehe..Harap2 la hadiah2 yang akak nak bagi 
nanti mmg terbaik tpi kira alhamdulillah la klau dpt..
Spanar ni bnyk songeh la..Akak sekeh je pale spanar ni..

Spanar nak tag kawan spanar yang baik hati,yang fantastic dan superb:

So pada yang nak join tu msih sempat lgi sbb giveaway akan tamat pada:
22 Disember 2011.

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger