HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 9 Disember 2011

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

,
Assalamualaikum semua..
Ni spanar dah tak tau kali ke berapa spanar join giveaway..
Spanar skrg cuba nak jadikan diri sebagai 
seorang yang tamak haloba biar la org nak kata spanar pe..
Spanar nak cuba semua giveaway,segmen yang spanar nampak..

Pada sesiapa yang teringin nak join boleh klik pada 
banner kat bawah yang banyak minyak wangi ni k.







Kak Myzura nak tau tak,bila spanar nampk je giveaway yang 
akak buat ni spanar terus je join tanpa banyak fikir..
Spanar nak try mana tau spanar dapat menang ke 
hadiah daripada Akak Myzura ni..
Dah la nak p beli minyak wangi kat luar tu mahal..
Ni pulak akak Myzura nak bgi free,sape yang tak mau kan..
Boleh le spanar smpan atau pkai klau dapat dari akak Myzura..

Spanar tak mau la ngomel pnjang nanti akak pening nak baca lak hehehe..

Kat sini spanar nak tag insan2 yang comel dan kiut
(biar la tuan yang kena tag marah spanar sebab spanar puji diorang seme kiut hahahaha):

1 Comment:

  • 9 Disember 2011 3:25 PTG
    WanMyzura says:

    akum tq join GA kami, so kalau nak hadiah jadilah referral tertinggi. mcm mane??????? cari rakan2 untuk join pastu suh diorang referral kan name kamu.. ok good luck.. tgk spt cempaka n zaikulim ok

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger