HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 8 Disember 2011

1st GiveAway Little Dream's Life

,
Assalamualaikum tuan tanah..
Jawab jangan tak jawab..
Jawab beso2 tau bagi spanar nampak..
Hahaha takde la gurau je la..
Spanar hari ni terlembut hati nak join 
anjuran kak yani ni..
Ni pun atas ajakan dari 
Dia yang cadangkan spanar untuk join giveaway ni..






Memandangkan spanar belum mendirikan rumahtangga lagi,
spanar pun ikut cakap akak yani suh letak aje banner cantik ni..
Seronok tgk gmbr kawen kak yani ni..


p/s : Spanar sebenarnya gatal nak kawen gak ni 
tapi orgnya tak masuk minang lgi..
Hehehe malu je gtau dlm entry ni..



Harap2nya spanar terpilih la untuk dapatkan hadiah dari akak tu dan 
spanar dah pun follow 2 blog yg akak suruh tu..

Bye akak,jaga dri baik2 tau..Hope hbungan akak dgn abg smpai akhir hayat eh..

1 Comment:

  • 8 Disember 2011 3:05 PTG
    mrs.yanie says:

    mekacih join GA akak..amin moga doa dari spanar dmakbulkan..cepat2 kawen ehhehe :-) ok tgukan kputusan nnti k.. i follow u 2..

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger