HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 6 Disember 2011

Segment Review Blog Bersama Cc

,
Assalamualaikum semua..Spanar nak join segmen review blog..Spanar nak blog spanar direview oleh cik adik manis kita ni iaitu Cik Cc..Cik Cc sila review dan komen puas2 pasal blog saya eh..

Pada sesiapa nak join boleh klik pada tajuk kat bawah ni ye..


Spanar suka tgk blog Cik Cc..Bukan pe,somel dan nampak kemas je la..Warna blog pun cantik..Dahla comel lak blog dia tu..Cik Cc nak tau tak,blog Cik Cc ni bila spanar tengok,spanar teringat pada kawan spanar..Dia pun pakai template yang hampir serupa..Kalau Cik Cc nak tengok,kat bawah ni link dia..Terjah la:



Hai,cantik blog Cik Cc ni la..Kaler blog dia tu nampak sejuk mata memandang la..Cik Cc,spanar nak tanya jap..Nape Cik Cc tak buat scroll untuk Friends Cik Cc tu?..Kalau buat msti tak pnjang kan nak tengok sampai bawah?..



Takpe,spanar cuma bagi cadangan je,kalau tak mau pakai pun takpe..Hehehehe..Cik Cc nanti review blog spanar betul2 tau..Sayang Cik Cc..

1 Comment:

  • 6 Disember 2011 6:50 PTG
    Cik Cempaka says:

    hye cik spanar comel..
    thanks yer join..
    sememangnya memang-memang nak buat scroll tu..tapi tak retiii =( wuhuuuuu....

    si sayabintang tu sy pon slalu masuk blog dia, hihi

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger