HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 8 Disember 2011

SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY.

,
Assalamualaikum semua..
Hola hola spanar in da houze..
Kali ni spanar nak join giveaway dari blog Sofiyahasya pulak..
Rajin pulak le skrg ni spanar nak join giveaway kan hehehehe..









Spanar pun tak tau nak buat entry apa sbb spanar 
ni pun bkn seorang yang kreatip..
Pakai main hentam je buat ayat..
Orang kata apa tu,cincai cincai je..
Walau pun tak de anak dan tak kawen lgi,
hopenyer blh le dapat kasut baby yg comel tu eh..
Nak bagi kat anak jiran la kak..


Kalau tak dapat kasut tu,dpat buku pun spanar bersyukur kak..
Boleh belajar masak2 sebelum kawen ni..Hehehehe..
Nak beli kat luar mmg mhal la kot kan kak?..
Ni ada org nak bgi free je,Sape yg tak mau kan?..
Hope sakit spanar cepat sembuh la bila dapat hdiah dari akak..
Hahahaha bodek lak spanar ni..



Kat sini spanar nak tag 3 kawan baik spanar iaitu:



Ok la,nak pergi dah,bye kak..Check betol2 ye..Yang mana tak ok,gtau cepat2 eh..

1 Comment:

  • 8 Disember 2011 3:58 PTG
    dian says:

    haiii,, salam kenal ia dari dian. ^^
    o iya jangan lupa mampir ke blog dian iya di http://blog.umy.ac.id/rumahkiat/,
    wuaaaah.. blog kamu bagus. good luck iya kawan.. ^__^

    SALM BLOGER INDONESIA.

    " Tukeran link juga bisa. "

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger