HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 6 Disember 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

,
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Spanar Buruk kembali lagi dengan entry baru tapi orgnya tetap sama dan maintain je..Kali ni spanar nak join terasa dan terpanggil nak joinThe Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay..Mana tau rezeki tercampak kepada spanar kali ni selepas setelah lama spanar menghilangkan diri..

Jom sesapa nak join,korang boleh klik pada tajuk dan banner yang ada kat bawah ni..Jom kita chekidout yawww..


The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay





Spanar tertarik untuk The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay ni sebab spanar ekceli berminat dan tertarik giler giler dengan hadiah-hadiah yang ditawarkan tu..Sape nak sponsor hadiah sebanyak tu?..Korang boleh buat?..Spanar rasa spanar pun tak sanggup nak cari sponsor sebanyak tu tau..Hehehehehe..


Korang tengok la sendiri brapa banyak sponsor yg Cik Nisa kita ni dapat..Banyak wooo..Cik Nisa ni mesti macam retis2 blogger kan?..Yela,mesti sume org sebut je nama dia,sume org kenal..Ni bodek ke hape eh?..Kalau ayat ni macam bodek,boleh la bagi hadiah lebih kat saya kan?..Hahaha gurau je la Nisa..Kat bawah ni sume senarai sponsor yang cik Nisa kita bjaya dapatkan untuk hadiah2 The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay:


Tapi sebelum tu korang sume yang nak join tu kena ikut segala terma dan syarat tau..Bukan main sembarangan je join..Nanti nama korang kena rejek..Korang nak ke?..Diulangi sekali lagi,kepada sesiapa yang nak join The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay ni boleh la berbuat demikian kerana Giveaway ni bermula dari: 

 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER..


Jadi apa lagi,takkan nak tengok je orang lain menang hadiah dari sponsor ni sume?..Mesti korang tak mau kan,lagi2 kaum pmpuan mana tahan tgk ni semua kan?..Jom kita pakat ramai-ramai memeriahkan The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay ni..

    2 Comments:

    • 8 Disember 2011 10:03 PTG
      nabila azmi says:

      hi...follow awk=)..

      good luck=)..sy join ga nih gak=)

    • 22 Disember 2011 10:41 PTG
      Ajeyy Rawk says:

      Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

      Ajeyy Rawk

      Good luck yoww! :D

    Blogger Chat Room


    Mari Tukar Link



    Ai, Takkan Tengok Je.:)
     

    ~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger