HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 9 Disember 2011

First Giveaway Jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki by FaizalFredley.Com

,
Assalamualaikum para blogger dikasihi dan disayangi semua..
Sihat tak hari ni?..Giveaway lagi hahahaha..
Giveaway sampai lebam mata dan boring korang nak baca..

Kali ni giveaway datang dari blog blogger retis dan terhebat iaitu 
Spanar saje-saje suka la buka blog dia dan tup tup je terpampang dia buat giveaway..
Apa lagi,gatal la tapak tangan nak buat entry ni..
Mana tau rezeki kat spanar sampai untuk dapat minyak wangi ke..

So pada sape nak join boleh klik pada banner kat bawah ni k..







Nak tau tak faizal,spanar suka sangat dengan minyak wangi jenama Issey Miyake..
Haruman dia perghhhhh menusuk lubang idung spanar dan menawan kalbu spanar..
Spanar ada bau dlu minyak wangi dia tapi da lama la..
Hajat di hati nak beli tapi tak cukup duit nak bayar la..Kesian spanar..
Untuk ubatkan tagih spanar pada minyak wangi,
spanar beli je la minyak wangi yang jual sebotol sepuloh ringgit tu..
Ala boleh la tu kan Faizal Fredley?..Hehehehehe...


Harap2nya nama spanar ni terpilih la untuk dapatkan minyak wangi tu..
Fuh fuh brum breng pum pum bam bam :baca jampi kasi menang)hahahahaha..
Jahatnya spanar ni kan..Tak la,spanar gurau2 je..



Ok la spanar doakan smoga giveaway kamu ni 
berjaya menarik perhatian ramai org nak join..
Harap2nya dapat sambutan di luar jangkaan la..
Ok bye peace yaw..

1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger