HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Ahad, 20 Mac 2011

~Gua Nak Join Bloglist Cekodok~

,
Salam pagi jumaat buat sekalian kawan semua..pa hbaq hampa hari ni?..ok ka?..hrap2nya hampa semua ok2 ja..

Hohohoho..pgi ni ceq ada bnda nk share dengan hampa semua..tapi kali ni bkn GA tau..no no no no..kali ni ialah permintaan untuk join bloglist Encik Cekodok..

la ni dia dok war2kan kat semua atau sesiapa ja yg brminat nk join dia punya bloglist..
Kalau hampa semua nk tau detail lebih lnjut tentang bloglist Encik Cekodok,blh klik ja kat tajuk bawah ni na:



Hai Encik Cekodok,pasai pa ceq nk join bloglist hang?..sebab:
Ceq ada target sai pa nak join bloglist Encik Cekodok sebab ceq nk ikut perkembangan sendiri dan pling pnting ceq cuba nk promote blog ceq yg tak sepemes blog orang lain..muahahaha..Dari situ orang blh la blogwalking kat blog ceq kan?..ok dak tu?..

Pada pendapat ceq la kan:
Blog Encik Cekodok tak dak la sebosan dan seboring thap cimpanzi sbb blog Encik Cekodok adalah blog yg mmg best dan kesempoian ayat yg digunapakai la yg mmbuatkan daku akan klik sban waktu sbb nak baca entry baru yg dikeluarkan oleh Encik Cekodok dan dia ni selalu mengeluaqkan entry yg tak melibatkan politik dan isu sensitip orang dan kaum lain..kira blh baca bnyak kali la dan lagi satu sebab karamah-tamahan beliau buatkan daku suka blognya..

Bloglist mana yg ceq nak join dan psai pa ceq nk join bloglist tu?..
Errrrmmmmm...bab ni la yg ceq pening dok pikiaq..tak tau mana satu ceq nak pilih sebab kedua2 bloglist yg dicadangkan oleh Encik Cekodok mmg thap terbaik..tapi rasa-rasanya la kan,ceq nk pilih BLOGLIST TAHAP BIASA ja sbb ceq tau ceq ni bkn ada entry yg best untuk dibalas..apa yg ceq utarakan semua ikut kepala otak ceq ja..klau ceq masuk BLOGLIST TAHAP KHAS,ceq msti malu seribu bhasa ja..ya la,sat g ceq buat entry tak best,ceq sendiri dok perasan ja..

Harap2nya ceq blh la jdi salah seorang dari bloglist Encik Cekodok ye..tak dpat yg KHAS,yg BIASA pun ok dah tu..

Sebelum kepeningan Encik Cekodok bertambah-tambah disebabkan oleh kebanyakan entrry yg melampaui batas,ceq dengan ini mngumumkan bhawa jantina ceq adalah seorang:
PEREMPUAN..


1 Comment:

  • 25 Februari 2011 10:10 PG
    Cekodok says:

    surat permohonan anda telah diterima.. tungu nak proses saja.. hahahaha... terima kasih join.. nah amik cekodok jagung sebijik..

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger