HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 2 Mac 2011

~2ND GIVEAWAY - BARNEY & WEIYDA FAMILY (MAC)~

,
Salam pagi rabu semua.ha,tgah buat pa tu gengs?..cari idea nk join GA ke?..meh sini meh..saya ada GA nk kongsi dgn anda semua..kali ni GA mai dari blog  
Weiyda Dan GA.dia dah buat GA kedua pulak utk semua followers dan sesiapa yg tgk blognya..klau nk tau lebih lnjut,blh klik terus ke tajuk kat bawah ni ye:



aiceh,pndai tuan blog ni edit ye..cntik btol..

Rasa-rasa apa pulak hdiah dia nk bgi kali ni ye?..errmmmm..msti sronok hdiah kali ni..trima ksih kat tuan blog Weiyda Dan GA sbb tak jemu-jemu buat GA utk semua followers dia..tak sbar rasanya nk tgu apa hdiah dari Weiyda Dan GA kali ni pulak.

Meh kita tgk syarat2nya pulak:
Pertama skali korang kena follow blog:
dan blog

Dah follow,korang kena like kat FIND US ON FACEBOOK yang ada kat sidebar tu ye.

Pastu korang kena la letakkan BANNER tersebut kat entry dan di sidebar korang dan jangan lupa backlinkkan balik ke  

Korang kena tag kwan korang bgi dia tau GA ni dan mna tau dia nk join gak ke..tapi kat sini saya nak tag:
dan 

Pastu dah siap semua,korang punya entry tu kena letak kat komen  
 jdi senang tuan blog tak pening nk cari entry korang ye..

Mmg teramat sempat sgt la klau ada yg senang hti nk join sbb GA ni tamat pada:
1 April 2011..
sempat sgt kan u allz?..so,jom la join.. 

2 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger