HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 29 Mac 2011

~Syawal Yafiq Blog 1st Giveaway~

,
Salam petang allz..buat pe tu my gengs?..rasa macam lama dah tak update blog ni..kali ni uodate blog bukan nk buat entry sendiri tapi entry untuk join GA..

hehehe..GA kali ni main dari blog Syawal Simpsons..
mana tau rezeki untuk kali ketiga pulak bagi diri saya ke..hehehe.

Jadi kalau sesapa nk join,korang boleh klik kat tajuk untuk terma dan syarat.



harap2 ler dapat hadiah best dari mama syawal kali ni..nanti mama syawal bagi hdiah yg paling mnjadi dlm ingatan kami semua sebagai blogger anda ye...

Ala comeinya anak Mama Syawal Simpsons ni..bulat mata mcam mama dia kan?..ada style macam papa dia..ye la,like papa like son..hehehe..

So,jom la join sebab due date untuk GA ni adalah pada:
31 Mac 2011 
tepat jam 11.59 pm..

Mana tau rezeki anda,pakat ajak semua ye..

1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger