HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Isnin, 21 Mac 2011

~Cik Azie Lucky Follower~

,
Sapa lucky follower Cik Azie????..saya ke,atau awak ker?..awak tau ke awak tu lucky follower?..tak tau kan?..so,kalau awak nk tau,awak semua kena la join Lucky Follower Cik Azie,baru blh tahu awak lucky ke tak..

sebenarnya saya nak ajak awak semua join  
untung2 rezeki awak,mana kita tahu kan?..

So kalau ada yg nk join,awak blh Klik Kat Sini Aje..
semua syarat ada dalam tu..



jadi pada sesiapa yg nk join,jom la..
mna tau korang adalah antara yg bertuah dan akan bawa balik hadiah ni:






 tapi korang tak blh ler dapatkan semua sbb hadiah ni dia dah bagi untuk 5 pemenang..harap2 ler saya antara salah seorang yg menang tu..hehehe..

So,mari la kita join..sebab end date untuk
ialah pada:
23 Mac 2011..
  

2 Comments:

  • 16 Mac 2011 12:28 PG
    azie azian says:

    azie dh check..thankz ye sudi join..
    nanti dtang check nama dalam senarai ok...

    gud luck dear...

  • 29 Mac 2011 1:13 PTG
    azie azian says:

    sis,u menang...

    nanti tgk blog azie ok..
    emailkan detail:
    azie_azian11@yahoo.com

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger