HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 17 Mac 2011

~My 1st Giveaway By Shida dan Esya~

,
GA lgi..pgi2 jumaat join GA semata-mata nk hilangkan boring..hehehe..GA ni saya jumpa dari blog Weiyda Dan GA..saja main gtal tgn klik,mna tau smpat nk join..rupanya msih smpat lgi..ok la tu..GA ni dari blog Duniaku Shida..jom join skali..klau nk tau lebih lanjut,korang blh klik kat tajuk:



GA kali ni nk kena korang sambungkan slogan saya suka buat blog kerana......senang je kan?..korang ada blog,takkan korang tak tau sb apa korang suka buat blog?..tak nak join?..ni kira tahap mncabar minda tau kawan2..ok la,saya nk siapkan slogan kenapa saya suka buat blog:

Saya suka buat blog kerana kat sini la tmpat paling sesuai untuk kongsi segala benda (contohnya sedih,gembira kerana sesuatu benda) dalam kehidupan kita..Blog ni la buatkan saya dapat share segala mslh saya dan pling pnting blogwalking untuk up trafik..kehkehkeh..

Saya sebenarnya ada facebook tapi saya merasakan kat situ tempat paling tak sesuai nk kongsi segala bnda walaupun kawan kita ada antaranya yang kenal..sebab apa saya tak kongsi kat facebook?..saya pun tak tau..mcm tak seronok la..kalau korang pun,msti ada yg tak nak share kan?..Ok la,takat tu je..

Kat sini saya nak tag kawan2 baik dan ada antara mereka kawan blogger baru saya:

So,jom ler join..smpat lgi ni..sbb tarikh akhir GA ni adalah pada:
19 Mac 2011 pada SABTU ni..

2 Comments:

  • 11 Mac 2011 12:07 PTG

    tq tag cempaka kuning.ok dah buat n3.

  • 13 Mac 2011 11:04 PTG
    shida saje says:

    terima kasih! terima kasih dan terima kasih! hehe ^_^ shida ucapkn kpa awk kerana sudi join GA shida ni. GudLuck for lucky draw k. salam kenal dari shida =)

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger