HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Ahad, 13 Mac 2011

~Count The Jelly Contest & Giveaway~

,
Jom join GA Lgi..GA kali ni datang dari blog Mama Liza..GA kali ni senang je..korang kena agak2 sendiri brapa bjik jelly yg ada dalam balang tu..Kalau korang nk join,korang blh klik kat  



mmg cantik2 la hadiah yg bakal korang menang..beg blh main lipat2 la..tapi rasanya GA ni untuk kaum perempuan je la..takkan lelaki nk pkai beg mcm perempuan kan?..tapi klau ada yg nk join,blh bgi kat awek memasing..
Nak tau gambar hadiah,cuba tgk kat bawah ni:




cntik tak hadiah yg Mama Liza tawarkan ni?..
klau nak,blh ler join..msih smpat lgi ni.
dok potpet je,lupa nk teka brapa jelly yg ada dalam balang tu..
Tapi saya rasa jelly tu ada dalam:
20 bijik..

Harap2nya betul la ye..so,pada nk join ni,closing date dia ialah:
15 Mac 2011..

1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger