HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Isnin, 28 Mac 2011

~Lulu Caldina - 1st Giveaway~

,
Jom join GA lgi..GA untuk tengah hri ni adalah dari blog  
Lulu Pages..Kalau korang nk tau lgi,blh klik kat tajuk tu ye:



Owner GA,nti klau nak bgi hdiah tu,bgi la yg memorable dan bila tgk hadiah tu,akan selalu teringat kat Dear Lulu nanti yer..
hope la dpt hadiah yg mmg sgt cntik..hehehe..gtal je saya kn hdiah memorable la,pe2 je..

So,pada yg nk join ni msih blh lgi sbb tarikh akhir untuk join GA ni adalah pada:
29 Mac 2011

Kat sini saya nak tag:

saya nk terima kasih bebanyak kat akak Weiyda Dan GA sbb krana dialah saya join GA ni..terima kasih kat akak Weiyda Dan GA bebanyak ye..

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger