HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 18 Mac 2011

~Giveaway Rama-Rama Merah~

,
jom join GA..GA ni dari blog Izzatul Iman..blog ni korang kena ikut setiap syarat2 yang diberikan,baru ada peluang nak menang..



Syarat utama:
Jadi Follower blog Izzatul Iman
(Kalau tak jadi follower dia, camne nak tau update kan?)
saya dah jadi follower anda..

Korang kena tinggalkan komen di kotak komen entri  
itupun dah buat..

Kalau Rajin......
Ada Penyertaan Bonus untuk Anda!

Bonus Entries :
1. Tempek banner kat sidebar dan link back ke entri 
(tinggalkan 1 komen di entri ni).
saya dah buat,tempek siap letak tarikh akhir lgi..
 
2. Buat simple entri tentang giveaway ni, masukkan banner tu dalam entri post dan link back ke entri  
Giveaway Rama-Rama Merah By Izzatul)
(tinggalkan 1 komen di entri ni).
buat entry pun dah,tpi cm tak best.. 

Ini TAK WAJIB tapi kalau sudi silalah 
 Follow blog penaja iaitu Ardini Humaira
( Kalau follow @ dah lame follow, dapat 1 penyertaan bonus!) 
Tinggalkan satu komen jika anda follow blog penaja.
ni pun dah buat dah,nanti check ye tuan..
Jadi seorang ade 4 peluang untuk menang!
(Kalau 1 orang buat 4 perkara = tinggalkan 4 komen)
Kalau dah ikut syarat tu, tinggalkan komen kat entri ini 
SAHAJA k...
Jangan tinggalkan kat shoutbox ye..
ok bos,siap gak..
Tarikh tutup adalah pada:
20 Mac 2011 
dan keputusan akan diumumkan pada:
23 Mac 2011

1 Comment:

  • 10 Mac 2011 2:44 PTG
    Izzatul Iman says:

    Assalam...

    terima kasih sudi join GA ni...

    4 penyertaan diterima

    semoga berjaya k!

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger