HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 22 Mac 2011

~GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR BIRTHDAY GIVEAWAY~

,
Mai dah perangai gila ceq..ceq nk join pulak GA..hat ni mai dari blog  
Gadis Kampung Separa Bandar pulak..hahahaha.ada ceq kisah hampa nk kata pa?..kata la ceq ni gila nk buat GA la,ceq tak peduli..yg penting ceq hepi..mna blh lepaih dari join GA org kmpung ceq..

klau hampa nk join gak,hampa blh klik kat tajuk tu ja..bkn tajuk ataih tu,tapi tajuk kat banner tu tau..sat g hampa pening..



amboi aih tuan blog ni,cntiknya dia dok edit gambaq tu na..mai la tlg edit sama untuk ceq na klau ceq nk buat GA..
takpa la,alang2 ceq buat entry untuk GA ni,ceq nk tumpang skali buh ucapan untuk Gadis Kampung Separa Bandar ni,ya la..birthday dia nk dekat dah tak lama lagi..

hai cik Gadis Kampung Separa Bandar,makin meningkat umoq dia,makin cute dia ni..eh,eh,pasai pa tgah dok buat entry ni,ceq ada terbau nasi mingyak?..sapa dok pekena nasi minyak time ni tak tau..

ha!,ka mjlis kawin cik Gadis Kampung Separa Bandar yg nk dekat tak lama lagi ni?..hehehe..,aih,ceq gurau ja na..toksah dok amik hati na..

Hat ni baru nk wish betoi2 punya..hat ataih tu,ceq memain ja..sebenaqnya ceq nk wish 
Selamat Hari Jadi buat teman bloggerku.walaupun daku tak pernah bersua denganmu,daku doakan semoga hidupmu diberkati ILAHI dan semoga rezekimu bertambah ye my fren..jadilah seorang anak yg soleh dan tabahkan hidupmu dlm mngharungi liku kehidupan pada hri mndatang..
jadilah insan yg blh mmbuatkan org lain trsenyum bila brsama anda..

ceq puntak brapa tau sangat tntg hang ni wahai  
tapi yg ceq tau,hang ni mmg asai dari KEDAH,umah hang kat area ALOQ SETAQ..dkat dah tu dgn area umah ceq..
hang ni mmg suka berblogging kan?..satu hri klau blh msti ada entry hang nk buat supaya rakan blogger tak cemuih tgu hang punya entry..hang suka tgk cerita cinta..
hang ada 2 blog iaitu blog
dan blog

so,hat tu ja ceq tau..nk cerita lbih lnjut,ceq bkn teror pun..tpi hrap2nya blh la mnang kot..hehehe..

2 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger