HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 31 Mac 2011

~Peraduan RangkaMinda~

,
Hi,slmt petang allz..tgah dok buat pa tu ha?..mai2 nk ajak hampa join satu contest..Mula-mula nampak senang,tapi bila hampa dah start buat,hampa memang akan pening sentiasa..

Sampai tak tau nak kata pa dah..hehehe..Kalau ada yg rasa tercabar diri tu,sila-silalah join..mana nak tau rezeki hampa mai tang ni pulak..Ni,kalau ada yg mau join,blh klik kot tajuk untuk segala terma dan syarat.



ha,rasa tercabar dak hampa semua?..kalau hampa ada rasa mcm tu,jom la join..hebat kan hadiah yg depa nak bagi..
ceq jumpa peraduan ni dari inbox Facebook Ceq..

ada sorang ahli dari  
hantaq mesej kat inbox setiap ahlinya ajak join peraduan ni..
ceq mula-mula baca memang ada rasa tercabar sikit..

Mana boleh lepas tgk hadiah depa tawarkan..kalau rezeki ceq kat sini,Alhamdulillah..hampa sebenaqnya toksah buat entry..entry ni ceq buat sbb saja nak mempromosikan peraduan ni..
mana tau ada yg bermiat nk join sama
(depa tak bagi komisen tau..ni saja-saja promosi)..
hampa blh klik kat tajuk ataih tu kalau ada yg nk join sama ye..


Ni adalah sebahagian daripada soalan yg hampa kena selesaikan..selebihnya,Klik Sini

Tapi ada sedikit terma dan syarat hampa kena ikut sebelum nama hampa tersenarai sebagai bakal pemenang..hampa kena like dulu Fan Page Rangka Minda Resources..dan syarat selebihnya,hampa kena Klik Kat Sini ye..  
Borang Peraduan ada disediakan..

Peraduan ini akan berakhir pada:
31 Mac 2011..
Read more

~1st GiveAway from Dmanja Penawar~

,
Salam gengs..saya join GA lgi..jgn marah ye..bkn pe,slain join GA ni,saya nk promote gak GA dari blog lain..hehehe..klau ada sesape yg tringin nk join GA ni,blh klik je kat tajuk tu ye:



blog dari Dmanja Penawar ni merupakan blog yg mnjual pebagai jenis ubat yg kita nak..sekali sekala klau kita dapat hadiah ubat-ubatan pun ok gak..sihat tubuh badan kita kan gengs?..

Klau nk join,meh join dan kita tgk dlu syarat2nya:
1. Mestilah menjadi follower Dmanja Penawar dan satu lagi blog baru Dmanja
2. Buat satu entry di blog anda berkenaan GA ini. Mesti ada gambar di atas.
3. Letakkan gambar/banner GA di sidebar blog anda juga...
4. Tinggalkan komen anda di entry ini.
5. Tag rakan-rakan anda untuk join GA ini.
Saya nak tag:
6. GA ini telah bermula pada 01 Feb 2011 
dan tamat pada 01 April 2011.
Read more

Rabu, 30 Mac 2011

~Our Memory Photo Contest~

,
Banyak kenangan yg ditinggalkan setelah habis sekolah..kawan2 semua hilang entah ke mana..masing2 dengan kerjaya sendiri dan ada yg dah bertunang..tapi zaman sekolah,zaman otak macam budak2 tetap tak boleh dilupakan..

mna boleh lupa macam tu aje..masa tu la kami kena marah dengan ex-warden kami sebab kami antara student paling bising
(bukan belajar tapi saje menarik perhatian orang sampai kena sound dgn adik2 disebabkan kebisingan kami..hehehe)

Dan disebabkan itulah saya dengan bangganya nk join GA dari blog Weebitbear kerana saya berbesar hati nak cerita sikit tntang kepala otak saya dan kawan berserta bukti..
so,pada yg ada kwan baik dan nk join,blh klik kat tajuk untuk terma dan syarat:



saya rindu sgt kat kawan2  saya masa kami kat sekolah asrama dulu..terlalu panjang untuk saya ceritakan perangai gila2 kami semua sampai warden kami mengamuk..korang boleh tengok sendiri betapa gilanya kami:


ala perasan mcm model jek..gambar ni diambil masa kat rumah ex-warden kami..tengok dan bayangkan je la betapa sengalnya kami masa ni selepas kami mencekik habis makanan yg ada smpai ex-adik asrama dtang tak de pe dah..kesian diorang..
dah tu tak tau malu posing depan adik2..


kami memang tak reti nak balik walaupun jam dah pukul 5 petang..kami dengan tak malunya melepak umah ex-warden kami sampai ex-warden pening pikir cara nak halau kami..
(tak baik tau nk halau kami yg tak salah ni)..


memang kami tak penah kenal erti kenyang..dari kami zaman sekolah asrama pun,kami antara student paling lmbat habis makan..mana taknya,asyik bercakap je..sikit lagi nk kena halau dengan akak kantin tu..padan muka kami..
kami berebut nak periuk nasi..lapar beb..
(tahan tak makan malam sbb nk p umah ex-warden)..

Nak tau tak kenapa saya pilih gambar2 ni semua?..bila saya tengok masa boring2 kan,saya tergelak sendiri ingtkan balik gelagat gila diorang..2 tahun kami kat asrama,macam adik beradik..
bising tak pernah berhenti..

Harap2 bila cerita pnjang lebar cmni,ada can nk menang...
ok2,kat sini saya nak tag:
Read more

Selasa, 29 Mac 2011

~Melati Mirror Giveaway~

,
Mirror mirror on the wall,sape lagi cantik dalam blog ni?..
eleh minah ni,persan pulak dia..hehehe..takpe,sesaje nk persan..
tapi memang itulah kerja saya..

pantang jumpa cermin,msti berdiri 2 atau 3 jam depan cermin..
bila saya depan cermin,tak de orang blh amik port saya...
nyahhhh kau dari sini..

Petang ni saya nk join contest dari blog Cik Melati..senang banget la nk join..tak pyah ler korang lengkap slogan mcm dalam tibi tu..

Jika anda mahu join,boleh klik pada tajuk untuk segala syarat ye:



Sape yg bertuah,korang akan dapat hdiah berupa cermin cantik..dah namanya love to see in the mirror,msti ler ada cermin kan?..saya tak boleh nk tunjuk cermin tu sbb ini arahan dari tuan punya GA..

Nanti kalau saya tunjuk,penyertaan saya kena rejek..
saya gak melepas.

Untuk Muslims,korang msti baca doa ni kan?..klau tak,korang bercermin dengan tiiitttt.. " 
Allahuma Kamma Hassanta Khalqii Fahassin Khuluqii"
[Ya Allah, sebagaimana engkau telah memperindah kejadianku, maka perindah pula akhlak ku]..

So,jom ler join.mana tau rezeki korang dapat cermin cantik tu..
Cik Melati sila pilih saya ye sbb saya nak cermin tu..hehehe..
Read more

~Syawal Yafiq Blog 1st Giveaway~

,
Salam petang allz..buat pe tu my gengs?..rasa macam lama dah tak update blog ni..kali ni uodate blog bukan nk buat entry sendiri tapi entry untuk join GA..

hehehe..GA kali ni main dari blog Syawal Simpsons..
mana tau rezeki untuk kali ketiga pulak bagi diri saya ke..hehehe.

Jadi kalau sesapa nk join,korang boleh klik kat tajuk untuk terma dan syarat.



harap2 ler dapat hadiah best dari mama syawal kali ni..nanti mama syawal bagi hdiah yg paling mnjadi dlm ingatan kami semua sebagai blogger anda ye...

Ala comeinya anak Mama Syawal Simpsons ni..bulat mata mcam mama dia kan?..ada style macam papa dia..ye la,like papa like son..hehehe..

So,jom la join sebab due date untuk GA ni adalah pada:
31 Mac 2011 
tepat jam 11.59 pm..

Mana tau rezeki anda,pakat ajak semua ye..
Read more

Isnin, 28 Mac 2011

~First Giveaway From yahznine.blogspot.com~

,
Hi allz..jom join GA lgi..saya jumpa GA ni dari blog  
Cempaka Kuning..dia ni merupakan referral pada kebanyakan GA yg saya join..thanks again ye kak..klau menang nanti,nama akak gak yg pemes..hehehe..

Kalau korang nk join GA ni,boleh je klik kat tajuk untuk segala terma dan syaratnya ye..



Saya tak sehebat sesiapa bila buat entry..entry saya tak seronok untuk dibaca..saya tak pandai reka ayat..tau tak saya suka tiru ayat orang lain(sedih seh budak ni buat entry,nsib baik tak ujan..hehehe)..

tapi adakalanya ayat yang saya buat,membuatkan orang ketawa sendiri..msti lawak tu ayat saya sampai orang blh gelak sensorang..tak de la nak bangga.. 
(perasan pulak mak minah sorang ni..jgn lyan dia..)
saya sebenarnya tak tau ayat apa yg saya buat..
saya main bedal je taip asal siap..

Tgk la sendiri..saya blogger suka melalut..merepek meraban tak tau hujung pngkal..main bedal je bila buat entry..huhuhu
(dia mmg suka melalut tau)..tapi apa pun,saya nk join gak..please owner Syazhnine's Blog..jgn gelak sendiri bila anda baca entry saya yang entah apa2 saya taip ni.harap entry saya diterima..sekian..(sedih tetiba kat ending..hehehe..)

So,kepada sesiapa nk join,dialu-alukan lagi ni sblm entry korang kena rejek(sebab owner nak tutup contest).

Kat sini saya nak tag kawan baik yang selalu sokong untuk buat GA dan kwan GA saya:
Terima kasih semua..sayang awak..
Read more

~Lulu Caldina - 1st Giveaway~

,
Jom join GA lgi..GA untuk tengah hri ni adalah dari blog  
Lulu Pages..Kalau korang nk tau lgi,blh klik kat tajuk tu ye:



Owner GA,nti klau nak bgi hdiah tu,bgi la yg memorable dan bila tgk hadiah tu,akan selalu teringat kat Dear Lulu nanti yer..
hope la dpt hadiah yg mmg sgt cntik..hehehe..gtal je saya kn hdiah memorable la,pe2 je..

So,pada yg nk join ni msih blh lgi sbb tarikh akhir untuk join GA ni adalah pada:
29 Mac 2011

Kat sini saya nak tag:

saya nk terima kasih bebanyak kat akak Weiyda Dan GA sbb krana dialah saya join GA ni..terima kasih kat akak Weiyda Dan GA bebanyak ye..
Read more

Jumaat, 25 Mac 2011

~I♥contestblog 1st GiveAway~

,
Jom join GA lgi.saya jmpa GA ni dari blog  
Cempaka Kuning..thanks again ye kak..hehehe..Blog kali ni mtk kita teka umur owner GA I Love Contest Blog..so,kepada sesiapa yg nk join tu,anda blh klik pada tajuk kat atas banner tu ye untuk terma dan syarat:



ermmm,agak2nya la kan,bila la besday akak kita sorang ni ye?..
dia dah jadik MRS..so maknanya dia dah kawen ler..
mna ada org blm kawen dan ada anak dpt gelaran MRS?..
(kalau dia ada,dia mengong..wakakakaka)..

Saya rasa la kan,saya rasa la kan,,saya rasa la kan....
Besday akak Puan Asida ni jatuh pada......
pada..

pada..

pada..

pada..

berapa manyak pada la,nak jawab tu jawab je la cik yg buat entry ni..mu pung same mengong..hahahaha..

Saya rasa besday akak Puan Asida jatuh pada 
27 Mac 1981..
jawab je la,klau mnjadi tekaan saya,Alhamdulillah..
tak dapat tak pe la,saya nak merajuk..hehehe..

Akak,klau saya tak dapat ni,nanti buat GA lgi ea..
pastikan saya menang..hehehe..
So,pada yg nk join,due date adalah pada:
27 Mac 2011
(hari dgn bulan tu,hari jadi dia tapi tahun tak tau ler..)

Kat sini ambo nak tag:

Semoga ambo mene..hehehe..
Read more

Khamis, 24 Mac 2011

~Giveaway Pizza : By Imaan09~

,
Saya mahu pizza,saya mahu pizza..we want pizza..hahaha,gile ko ni nyah pgi2 buta memekak..aku punya suka,suka hti aku la..hari ni aku nk join GA lgi..dapat pizza beb..baucar lak tu..sape tak mo?..

sape yg tak mo tu mmg aku rasa kn ckap mengong mu ni kan?.rezeki mkn besar mu tolak..GA ni mai dari blog 
Imaan 09..jom kita usha apa syarat untuk join GA ni..tapi sblm tu kita tgk dlu banner dan klau korang nk join,blh klik kat tajuk..



alololo..comelnya anak akak kita ni..errmmm,rasa- korang ler,brapa umuq dia?..errrmmmm...

Cik budak kedah nk wish la untuk my dear comel ni sikit alang-alang dah buat entry ni..cik budak kedah nk wish selamat hri jadi my dear comel,smoga hidupmu diberkati ILAHI dan mnjadi anak yg solehah dan taat kepada kedua orang tua..setiap detik yg kau lalui mmberi makna besar bagi kedua orang tuamu..jadilah seorang anak yg mampu membahagiakan kedua orang tuamu apabila kamu dewasa nanti..selamat hari jadi my dear comel tomel ni..

Bila tgk anak cik kak kita ni,cik budak kedah rasa la kan,umur dia msti 2 tahun setengah kan?..kan kan kan?..agak-agaknye la..tapi hrapnya jwapan ni betul la ye..blh mkn pizza free nanti..

So,pada yg nk join msih dialu-alukan lagi sbb GA ni tamat pada hari jadi mummy dia iaitu pada:
25 Mac 2011..
jadi,jom ler join skali ye pada yg sudi tu..yg tak mau join pun tak pe.

Hadiah2nya saya blh bgi tgk sikit je..


 klau korang nk tgk lebih banyk lagi,blh klik Klik Sini..sblm saya nk hbiskan entry ni,saya kn ajak lgi pada semua..jom ler join..
Read more

Selasa, 22 Mac 2011

~Giveaway Pertama : Jom Blogwalking Contest~

,
Assalamualaikum allz..pa hbaq hampa hari ni?..ok dak?..hrap2nya ok la na..aha!..petang ni tak tau nk buat keja pa,ceq nk join GA la..cemuih petang ni tak dak pa..

GA kali ni mai dari blog Abg Teror pulak..Abg Teror lama dah dok blogging..baru 3 bln(lama ka?)..ngeh2x..rasa mcm dah lma ja..

Sja ceq dok gatai tangan mna nak tau rezeki ceq utk kali kedua paih menang Contest Teka Bintang(msti promote,biaq org tau..hehehe)..
rezeki orang kan.mna kita tau..kehkehkeh..

Setelah puas dok tanya pada Abg Teror dan anak buah beliau iaitu Sham-Inn!!(ceq mtk maaf na pda hampa dua sbb trlalu byk soklan dok tnya..sat g slh buat,hampa dua mrh kami ni)..

Apa pun mai kaih kita tgk dlu gambaq yg dah dibuat..klau hampa smua nk tau lebih lnjut atau nk join ka,blh klik ja kat tajuk tu na:



klau ada yg brkenan nk join blh klik kat tajuk ataih tu atau klau hampa maleh sgt nk scroll ke ataih,blh ja Klik Sini ja..

Mai ceq hbaq kat hampa bila contest ni hbis:
TARIKH MULA: 23 Februari 2011 
TARIKH TUTUP: 23 Mac 2011 
PENYERTAAN: Semua Yang Berminat
SEBARKAN SEKARANG UNTUK PENYERTAAN!!!

hampa nk tau hdiah pa Abg Teror nk bg?..ajengjeng,ni dia..Abg Teror murah hti nk bg hampa ni:

Jersi Malaysia selai utk yg bertuah bdan tu..

Jadi apa lagi?..takkan hampa nk tgk ja kot?..tak mau try ka?..mna nk tau rezeki hampa dpt selai bju tu,orait la tu..
Read more

~GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR BIRTHDAY GIVEAWAY~

,
Mai dah perangai gila ceq..ceq nk join pulak GA..hat ni mai dari blog  
Gadis Kampung Separa Bandar pulak..hahahaha.ada ceq kisah hampa nk kata pa?..kata la ceq ni gila nk buat GA la,ceq tak peduli..yg penting ceq hepi..mna blh lepaih dari join GA org kmpung ceq..

klau hampa nk join gak,hampa blh klik kat tajuk tu ja..bkn tajuk ataih tu,tapi tajuk kat banner tu tau..sat g hampa pening..



amboi aih tuan blog ni,cntiknya dia dok edit gambaq tu na..mai la tlg edit sama untuk ceq na klau ceq nk buat GA..
takpa la,alang2 ceq buat entry untuk GA ni,ceq nk tumpang skali buh ucapan untuk Gadis Kampung Separa Bandar ni,ya la..birthday dia nk dekat dah tak lama lagi..

hai cik Gadis Kampung Separa Bandar,makin meningkat umoq dia,makin cute dia ni..eh,eh,pasai pa tgah dok buat entry ni,ceq ada terbau nasi mingyak?..sapa dok pekena nasi minyak time ni tak tau..

ha!,ka mjlis kawin cik Gadis Kampung Separa Bandar yg nk dekat tak lama lagi ni?..hehehe..,aih,ceq gurau ja na..toksah dok amik hati na..

Hat ni baru nk wish betoi2 punya..hat ataih tu,ceq memain ja..sebenaqnya ceq nk wish 
Selamat Hari Jadi buat teman bloggerku.walaupun daku tak pernah bersua denganmu,daku doakan semoga hidupmu diberkati ILAHI dan semoga rezekimu bertambah ye my fren..jadilah seorang anak yg soleh dan tabahkan hidupmu dlm mngharungi liku kehidupan pada hri mndatang..
jadilah insan yg blh mmbuatkan org lain trsenyum bila brsama anda..

ceq puntak brapa tau sangat tntg hang ni wahai  
tapi yg ceq tau,hang ni mmg asai dari KEDAH,umah hang kat area ALOQ SETAQ..dkat dah tu dgn area umah ceq..
hang ni mmg suka berblogging kan?..satu hri klau blh msti ada entry hang nk buat supaya rakan blogger tak cemuih tgu hang punya entry..hang suka tgk cerita cinta..
hang ada 2 blog iaitu blog
dan blog

so,hat tu ja ceq tau..nk cerita lbih lnjut,ceq bkn teror pun..tpi hrap2nya blh la mnang kot..hehehe..
Read more

Isnin, 21 Mac 2011

~Cik Azie Lucky Follower~

,
Sapa lucky follower Cik Azie????..saya ke,atau awak ker?..awak tau ke awak tu lucky follower?..tak tau kan?..so,kalau awak nk tau,awak semua kena la join Lucky Follower Cik Azie,baru blh tahu awak lucky ke tak..

sebenarnya saya nak ajak awak semua join  
untung2 rezeki awak,mana kita tahu kan?..

So kalau ada yg nk join,awak blh Klik Kat Sini Aje..
semua syarat ada dalam tu..



jadi pada sesiapa yg nk join,jom la..
mna tau korang adalah antara yg bertuah dan akan bawa balik hadiah ni:






 tapi korang tak blh ler dapatkan semua sbb hadiah ni dia dah bagi untuk 5 pemenang..harap2 ler saya antara salah seorang yg menang tu..hehehe..

So,mari la kita join..sebab end date untuk
ialah pada:
23 Mac 2011..
  
Read more

~Giveaway Aliesha Kirana Makngah Auni!~

,
Sblm bnyak kerja nk dibuat,saya nak amik masa sikit nk join GA..GA ni datang dari blog Citra Hati Aliesha Kirana pulak..
saja join mna tau kot2 rezeki saya kat sini pulak ke..so,pada yg nk join ni,msih smpat lgi..klau nk tau lebih lanjut tntg GA ni,blh klik kat tajuk tu ye:



aal tomeinya anak dia ni kan?.

brtambah seronok la klau saya dapat hadiah yg ditawarkan tu..saya ni jarang pkai produk mhal..mna tau sekali plai je,trus cntk berseri kan?..hehehehe..

So ada yg nk join ni msih smpat lgi sbb tarikh akhir GA ni adalah pada:
22 Mac 2011 
pada jam 11.59 pm..

So,ramai2 ler join dan kalau korang nk tau lebih lnjut lgi,blh  
Read more

Ahad, 20 Mac 2011

~Gua Nak Join Bloglist Cekodok~

,
Salam pagi jumaat buat sekalian kawan semua..pa hbaq hampa hari ni?..ok ka?..hrap2nya hampa semua ok2 ja..

Hohohoho..pgi ni ceq ada bnda nk share dengan hampa semua..tapi kali ni bkn GA tau..no no no no..kali ni ialah permintaan untuk join bloglist Encik Cekodok..

la ni dia dok war2kan kat semua atau sesiapa ja yg brminat nk join dia punya bloglist..
Kalau hampa semua nk tau detail lebih lnjut tentang bloglist Encik Cekodok,blh klik ja kat tajuk bawah ni na:



Hai Encik Cekodok,pasai pa ceq nk join bloglist hang?..sebab:
Ceq ada target sai pa nak join bloglist Encik Cekodok sebab ceq nk ikut perkembangan sendiri dan pling pnting ceq cuba nk promote blog ceq yg tak sepemes blog orang lain..muahahaha..Dari situ orang blh la blogwalking kat blog ceq kan?..ok dak tu?..

Pada pendapat ceq la kan:
Blog Encik Cekodok tak dak la sebosan dan seboring thap cimpanzi sbb blog Encik Cekodok adalah blog yg mmg best dan kesempoian ayat yg digunapakai la yg mmbuatkan daku akan klik sban waktu sbb nak baca entry baru yg dikeluarkan oleh Encik Cekodok dan dia ni selalu mengeluaqkan entry yg tak melibatkan politik dan isu sensitip orang dan kaum lain..kira blh baca bnyak kali la dan lagi satu sebab karamah-tamahan beliau buatkan daku suka blognya..

Bloglist mana yg ceq nak join dan psai pa ceq nk join bloglist tu?..
Errrrmmmmm...bab ni la yg ceq pening dok pikiaq..tak tau mana satu ceq nak pilih sebab kedua2 bloglist yg dicadangkan oleh Encik Cekodok mmg thap terbaik..tapi rasa-rasanya la kan,ceq nk pilih BLOGLIST TAHAP BIASA ja sbb ceq tau ceq ni bkn ada entry yg best untuk dibalas..apa yg ceq utarakan semua ikut kepala otak ceq ja..klau ceq masuk BLOGLIST TAHAP KHAS,ceq msti malu seribu bhasa ja..ya la,sat g ceq buat entry tak best,ceq sendiri dok perasan ja..

Harap2nya ceq blh la jdi salah seorang dari bloglist Encik Cekodok ye..tak dpat yg KHAS,yg BIASA pun ok dah tu..

Sebelum kepeningan Encik Cekodok bertambah-tambah disebabkan oleh kebanyakan entrry yg melampaui batas,ceq dengan ini mngumumkan bhawa jantina ceq adalah seorang:
PEREMPUAN..


Read more

Sabtu, 19 Mac 2011

~Zuneta Card Craft 2nd Giveaway~

,
GA lgi..tak sudah2 ler saya ni join GA..sbb saya suka GA,saya join ler.kalau tak suka,saya buat bodoh je..hehehe..GA ni referral dari blog Cempaka Kuning..jom ler join skali..kalau korang nak tau lebih lanjut lgi,blh klik kat tajuk tu ye..



 SYARAT WAJIB:

Saya dah follow blog  Zmal Handmadecard &  

Saya dah buat entry dgn tajuk " Zuneta card craft 2nd giveaway" dan dah link entry Zmal Handmadecard

Banner saya dah copy dan saya dah link balik ke entry  

Saya dah letak banner kat sidebar dan di link balik ke  

SYARAT TAK WAJIB:

Saya dah add blog Zmal Handmadecard kat bloglist saya  = 
saya ada 1 peluang kat sini..

Post dekat wall Facebook Saya tapi saya takde TWITTER = jadi kira saya ada 1 peluang juga kat sini...
 
Saya dah tag 2 orang:
jadi kat sini pun ada peluang gak..hehehe..

kiranya semua syarat saya dah ikuti..terpulang la,klau ada rezeki..
Read more

Jumaat, 18 Mac 2011

~My 1st Giveaway~

,
Slmt petang rabu untuk semua..tgah buat apa tu gengs?..tgk ni,saya join GA lgi..jom la join dgn saya skali..dah bnyak GA saya bgtau kat korang semua tapi tak de pun yg nk join ke?..takpe,itu terpulang kan?..

petang ni saya nk join GA dari Darling Sz Site..korang blh klik kat tajuk kalau nk tau lebih lnjut lgi ye:



sape tak nak kan hadiah cmni?..saya pun nak gak..

Syarat yg diberi pun tak ler susah sgt..simple je..klau korang nk join blh klik Sini untuk tahu lebih lanjut tntg GA ni..korang blh baca sndri kan?..heheh..sbnarnya ceq mls nk hbaq syarat dia..jhat tak ceq ni?..hahahaha..

Saya suka sgt hdiah yg akak Darling Sz Site nk bagi ni..cute sgt..klau ler saya dpt saya nk tyang kat opis saya..nti blh wat citer palsu ada peminat bgi..hehehe..

kat sini saya nak tag kwan blogger trhebat saya iaitu:
Blog Hazmin 
Teknision 
Pendaki Mimpi

so bg yg nk join tu msih blh dan dialu-alukan lgi sbb GA ni baru je bermula pada:
28 Februari 2011 
dan akan tamat pada
20 Mac 2011..

So,ramai2 ler join ea..mna tau untung anda,sapa tau..
Read more

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger