HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 10 Februari 2011

~Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!~

,
yeba yepiiiii..giveaway ade lgi..saya suka,saya suka..apa lgi..join la beb..
selalu orang buat giveaway takyah suruh fikir ayat tapi kali ni kita disuruh buat ayat yg mncabar kmmpuan akal..
mmg mncabar pun kan sbb nk fikir ayat pe yg trbaik utk ditaip..
saya join contes ni sbb nk uji kmmpuan fikiran dan jiwa saya..kekekeke..


saya jumpa giveaway ni dari blog Lovely.Me..dia yg invite saya utk join contes ni..thanks pada my new fren.

kita kena lngkapkan ayat yg diberi:

saya nak menang mrs zach's first give away kerana saya suka gambar..
lagi-lagi bila gmbr diambil dgn gya yg blh mmbuatkn org snyum sumbing bila mlihat gmbr tu..
saya dgn family tak prnh amik gmbr sjk brkurun lagi..
kalau saya mnang hadiah ni,saya nk kongsi kgmbiraan ini brsma rakan dan family saya..
sbb itu kngan trindah yg akn kekal smpai bila-bila..

sape lgi nk join msih smpat utk hntar entry kat sini:

closing date msih lma lgi iaitu : 
20 Februari 2011..
jdi join k bgi yg brminat..

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger