HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 2 Februari 2011

~Kami Blogger Utagha~

,
Salam semua..dalam dok klik sana sini dok cari kawan baru,ceq terbaca satu komen di shoutbox blog ceq dari  


saja klik kat blog dia,ceq ternampak satu entry yang mmg syok untuk ceq join..
ceq klik pada url yang diberikan,keluaq pula link mencari   


mmg terpanggil untuk join memandangkan ceq pun mmg asai dari utagha dan masih mencari lagi kawan dari serata utagha..

ceq juga akan promote link BLOGGER UTARA kepada semua kawan2 yg mai dari serata utagha..


KAMI BLOGGER UTAGHA


nak tahu lebih lanjut mana asai ceq:

ceq lahir kat  
HOSPITAL SULTANAH BAHIYAH..
tapi dulu lebih dikenali sebagai 
HOSPITAL BESAR ALOR SETAR.


pas ceq dilahirkan,ceq duk sat kat 
BUKIT BESAQ 
dan pindah ke  
JOHOR BAHRU.

Maknanya ceq mai dari KEDAH la kan?..

1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger