HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 25 Februari 2011

~1st Give-Away By Deekuntum~

,
Sekali lagi GA..muahahahaha..kali ni GA datang dari blog Kak Dee Kuntum pulak..senang je nk join..ha,GA ni pun due date dia dah dekat dah..sekali lgi tau lmbat..

pdan muka saya..tapi tak pe..saya tetap nk join gak selagi masa blm smpai lgi..klau anda mahu tahu lebih lnjut tntang GA ni,blh klik kat tajuk besar dia ye:



comei2 hadiah yang Kak Dee nak bgi ni..

Saya tak mau buat entry pnjang sgt sbb nti Kak Dee pening pulak nk mmbacanya kan?..tapi mmg cntik sgt hadiah tu kak..rasa mcm nk pergi tmpt tu pun ada gak tpi hjat tak ksampaian sbb tak buat pasport lg..ngeh2x..

Ok la kak,rasanya entry tak blh pnjang2 sgt..nti akak pening,akak rejek saya punya entrry kang(padan muka aku klau akak Dee rejek)..

Kat sini saya nak tag:

Mintak2 ler dapat pulak hdiah utk GA kali ni..huhuhu..cabut nama saya tau kak..tak kira,nk menang gak..

1 Comment:

  • 1 Mac 2011 1:22 PTG
    Dee says:

    hahaha..thx sis for joining..good luck ye..

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger