HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 18 Februari 2011

~HSUE CRAFT 2011 GIVEAWAY~

,
Giveaway lagi..saya takkan jemu join GA ni..kehkehkeh..kali ni saya nk join GA dari blog  
pulak..mmg cntik sgt hdiah yg ditawarkan untuk semua pemenang..tak caya,korang blh tgk kat bawah ni..Ini adalah antara hdiah yg bkal menanti pemenang:

(Saya random gambar2 ni,yg lain korang blh tgk kat blog Hsue Craft):


 msti korang nak kat bnda ni kan?..



ataupun yg ni ke?..





gambar selebihnya korang blh tgk kat blog Hsue Craft

mmg semua gambar untuk pemenang ni sgtla cntik..lgi2 klau kita letak hdiah ni semua kat atas meja kita kan?..tak de la bosan je hri2 g opis..kehkehkeh..

korang nk join pun blh lgi,msih smpat bg yg btol2 nk join sbb due date dia hmpir dah ni..
saya terus join contes ni walaupun due date mkin hmpir..mna tau rezeki last minute ke..hehehe..

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger