HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 25 Februari 2011

~1ST GIVEAWAY - FANTASY PINKY BUTTERFLY (FEB)~

,
Salam petang jumaat semua..tgah buat pa tu?..haish petang cmni bosan lak tak de keje nak buat..petang2 mcm ni adalah waktu seronok untuk join GA dan GA kali ni datang dari blog Weiyda GA Dan Contest..cukup mudah dan senang banget kerja yg korang kena buat..

tapi saya ni antara orang2 terakhir yg tau GA ni sbb tu post entry lmbat..klau tak dari awal,lma dah saya post entry..klau anda smua nk tau lebih lanjut mngenai GA ni,blh klik kat tajuk bawah tu:



mak aih,cntiknya banner tuan ni buat kan?..

-Caranya mudah je,korang kena follow blog  
dan juga blog  

-Kena klik FIND US ON FB yang ada kat sidebar tu ye..

-Pastu korang kena buat entry ringkas sikit dan tak bg tuan punya blog pening sbb klau dia pening,silap hri bulan,korang tak merasa hdiah darinya..hahahaha..
tapi msti buh banner ni kat dlm entry dan sidebar skali serta backlink ke entry ni balik tau..

Dan pada syarat seterusnya tu korang blh Klik Sini Je..

Tarikh Akhir untuk join GA ni sbnarnya dah dekat pun iaitu pada:
28 Februari 2011  
ni je..dah brapa hari je lagi..
so pda yg smpat nk join tu,join je..tak mau pun tak pe..

Saya tak pyah fikir pnjang nk join sbb sya nk try gak..

1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger