HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 16 Februari 2011

~Lucky Draw Little Cute Animal 2011~

,
Giveaway datang lagi..kali ni dari Wan Nurul Hezrina pulak..saja gatal tangan nk join..
mana tau rezeki ada kat sini pulak ke..


aduhai,comelnya patung2 kat atas ni..seronok kalau dapat beli tapi lagi seronok klau ada orang nak bagi secara percuma..

senang je nak join GA ni..tak perlu susah payah buat ayat pnjang lebar,jap g kang owner dia pening..
korang semua cuma perlu ikut syarat yang dah diberi je..
klau ada yg nk join GA ni,blh klik kat sini je..

anyway,thanks pada owner yg bermurah hati ni buat GA ni..macam tau2 je saya suka patung2 ni..saya dah follow kat kedua-dua blog tu ye..

1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger