HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 25 Februari 2011

~KEYCHAIN LUCKYDRAW 2011~

,
Salam petang allz..sblm saya caucincau,saya nk join contest last untuk minggu ni pulak..kali ni GA best datang dari blog Wonderful Life..jom klik tajuk klau korang nak tau lebih lanjut lgi ye:



cntik betul semua keychain kat atas ni.rasa mcm nak satu je la..tapi klau dpt semua pun ok gak..beruntung badan dan nsib saya..hehehe..

Harap2nya saya dpt ler cabutan bertuah kali ni..

Untuk GA kali ni,saya nk tag orang yg selalu bg idea utk join GA iaitu:

Harap2nya saya menang ye kali ni..huhuhu..

1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger