HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 17 Jun 2011

~Munnafendy 1st GA~

,
Assalam semua..kali ni spanar bergiat aktif balik untuk mengejoin segmen dan segala macam kontes setelah lama spanar menyepikan dan mendiamkan diri..sebenarnya spanar senyap sbb tak tau nk bgi ayat pe untuk join kontes ni..kali ni spanar nk join kontes dari blog Munna Fendy pulak la..mna tau ada chances lak kali ni..

Cik Munna Fendy cuma minta perkara senang je nk kita buat.tak perlu dok fikir ayat pe nk buat smpai buatkan org tak tahan nk pecah kepala nak baca..just simple n nice je..dia minta setiap peserta cerita sedikit sebanyak tentang blog sendri..meh spanar nk citer sepatah dua kata tentang blog spanar ni..





Kenapa spanar pakai nama spanar buruk?..
spanar suka main spanar..d
ulu nak bertukang tapi hajat tak sampai sbb
msa kecik ayah simpan spanar..ye la mana taknya,
spanar main spanar je memanjang..
dulu spanar tak pakai nama spanar
tapi spanar pakai nama domain alakadarsaje.blogspot.com..
tak suka lak dengan nama tu,spanar tukar nama lain..


Meh spanar nak citer sikit je tak banyak 
pun tentang blog spanar ni..
blog spanar ni sebenarnya biasa-biasa aje..
tak de la sehabat dan seteror mana pun..
prinsip spanar,ape spanar nak citer it yang spanar luahkan..
spanar tak suka menulis tentang gosip,political issue 
dan apa jua  perkara untuk menjatuhkan orang..
tak baik woo..itu bukan peribadi spanar sebenar..


spanar tak kisah jika ada orang cakap 
spanar ni tak amik port tentang negara la..
tpi sebenarnya spanar mmg baca tentang perkara isu semasa 
ni cuma tak mahu luahkan kat penulisan je..
takut nanti dihentam oleh segelintir individu je..
just simple dan sedap mata memandang,
mungkin itu yang korang lihat dalam blog spanar kan?..
tak mahu penuh smpai tak blh tengok pe pun..


sebelum blog spanar jdi kiut mcm ni,
blog spanar asalnya biasa je..
pastu tukar tmplate smpai kena tegur dengan blogger pemes..
last skali tukar punya tukar jadi la 
mcm yg korang tengok skrang ni..ok tak?..
kalau ok,komen la nanti k..


banyak entry spanar ni tak melibatkan individu..
spanar lebihkan kepada tatapan umum je..
macam entry spanar trdahulu seperti
Petua & Nasihat Untuk Menjadi Suami
spanar buat smpai 2 bhgian sbb pnjang lebar dok citer..
lgipun spanar kongsi pe yg petua je kan?.


ok la,tak mau celoteh panjang lgi..
nanti korang boring lak..
kat sini spanar nak ngetag kawan yg spanar yayank:




hope ada chance untuk menang lak..aminn..

2 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger