HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 16 Jun 2011

~Segmen Mencari 50 Blogger Cun Untuk Bloglist~

,

 Assalam semua..
apa khbar hri ni?..ok tak semua?..
hari ni spanar nk join satu segmen dari blog Sy@f ..
Nak tau segmen pe?..cer korang Klik Sini..



  • cun sangat ke spanar sampai nk join segmen ni?..
  • anyway,tak pernah pun ada org puji spanar ni 
  • cun tapi kiut tu adalah..
  • sbb spanar perasan cun la spanar nk join..
  • lantak ke deme la nk kata pe pun..
  • spanar punya blog,suka hati la..
  • hahahahaha..



  • nak kata owner blog ni cun,adalah sikit2 kot..
  • bersyukur Tuhan cntikkan diri kita lgipun sejak 
  • kita lahir kita mmg cun pun..
  • ape yg spanar membebel ni?..


  • balik kepada tajuk asal..cer citer sikit tntg blog spanar ni..
  • spanar buruk,mungkin buruk hanya pada nama
  • tpi bukan pada orgnya..
  • alhamdulillah orgnya baik..baik ker?..
  • blog spanar bukanlah sehebat mcm blog abg ben 
  • atau blog red mummy pun..
  • yang ada ramai followers sampai ribu raban tu..
  • blog spanar cuma cerita apa yang patut spanar share je..
  • takde political issue,kontroversi,gosip..
  • spanar ngaku spanar tak reti political ni semua..


  • nak tau tak,asal mula spanar berblogging,
  • byk kali spanar tukar template smpai kena mrh dgn org..
  • tmplate berat la..ngok ngek sana sini..padan muka spanar..
  • tapi skrang korang boleh tgk sendri blog spanar mcm mna kan?..
  • dengan bantuan some one yg baik hati,blog spanar jdi mcm ni..
  • thanks kat dia sgt2..
  • p/s : saya mnghrgi bntuan dan jasa anda..



  • setakat tu je la spanar nk share dengan korang..
  • lagipun pada yg kenal diri dan blog spanar,
  • korang blh agak blog spanar mcm mna kan?..
  • ok la bye semua..
Wassalam..

1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger