HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 2 Jun 2011

~CsP nak bagi hadiah!!!~

,
Orang 5 bulan berblogging blh buat kontes tapi spanar gak yg tertinggal..dari dulu spanar nk buat kontes tapi tak brjaya..asal plan je,trpksa knsel..asal kensel je terpaksa plan lgi..menci la..ni adalah entry kontes kedua utk bulan ni..tenkiu pda Padlie sbb memaksa spanar untuk join giveaway kamu..spanar buat asal siap boleh tak padlie?...hehehe..



 
Entry yang spanar buruk minat:
Padlie buat kontes suh citer pe entry yg paling diminati dlm blog dia jadi spanar memilih untuk amik citer Siapa Fadli Sabri..kenapa spanar suka citer tu?..ekcelli tak sangka ada orang lain pun pakai nickname yang sama macam padlie tu..rasa nk gelak?..jauh sekali..nk heran pe kan klau nama nick tu sama?..kebetulan je tu..tapi dalam entry padlie tu,ada taip"Ooh, student medic kat Mesir rupanya... Bijak.. Bijak..."..padlie,kamu tak terasa nak g mesir ke pasni?..hahaha...nak gak tgk padlie g mesir,nanti blh bwk balik ole-ole dari sana utk spanar..kembang kuncup ke kamu padlie bila ada org nama sama dgn kamu?..hahaha..


Komen tentang blog padlie:
padlie,spanar nk cakap psal blog kamu tu..sebenarnya yg lain dah ok dah cuma satu je spanat tak brapa nk brkenan..satu je..padlie blh tak bagi fit sikit header tu bgi cntik..nape header kamu tu separuh je padlie?..bgi penuh la mcm blogger lain..sadis tau spanar tgk..huhuhuhu..

p/s : harap nnti blh ubah header kasi fit ok..(spanar tak pndai edit blog,pndai je komen blog orang)..

Kat sini spanar nak tag kawan2 yg spanar sayang:

8 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger