HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 1 Jun 2011

~BCR Kontest: Kamilah Geng BCR~

,
Halu halu halu..Spanar Buruk in da bengkel..hola hola hola..
lama spanar tak join kontes..dah jadi tak reti pulak nk buat entry kontes..
muahahahaha..tpi kontes ni utk org yg join BCR je..
Kali ini dengan bangganya mempersembahkan entry yg terbaik 
dari bengkel spanar yang bertajuk:



Sapa ada brani nk join?..korang brani meh le ikut sama..
terima kasih pada Jejaka Terhangat yg memang hangat 
seantero dunia kerana mmperkenalkan kontes ni pada spanar..
klau spanar tak msuk BCR pgi tdi,kompom spanar tak
tau kewujudan benda ni..

Sejak spanar kenal BCR ni,macam2 bnda trjadi dalam hidup spanar..
dia merubah hidup spanar..nak tau sape BCR tu?..
bukan pakwe spanar dan tiada kaitan sama ada hidup 
mahupun yang telah mati..hehehehe..
BCR tu ialah Blogger Chat Room dan ia adalah satu
medium di mana semua 
blogger berchatting macam bukak kedai kopi petang hari dan 
adalakanya sampai tahap nak buat gathering..

macam2 cerita keluar kadang2 ada yang sampai
gaduh macam org gila..
padahal spanar pun selalu gak kena terajang tapi
tak sakit sbb dalm BCR je..
NAK SAKIT PE KENA TERAJANG DLM KOMPUTER?..
hahaha..selain dari itu,BCR juga banyak ajar spanar tentang cara nk 
berblogging dengan lebih elok lgi..
kerana dia la,blog spanar berubah wajah sampai jadi tahap 
spanar sendiri boleh tacing..cer korang tgk cntik tak blog spanar?..
bangga ni meyh ada org puji..hukhukhuk..

Dah sudah jangan tacing dalam entry,habis basah
semua ayat..heheheh..
Asalnya spanar pun dah lupa dari mana spanar
jumpa kedai kopi ni..
Terklik suka hati tiba2 jumpa kedai kopi ni,hari2
spanar lepak je..
kdg2 ada gak miss nak sembang..
Dahla,pot pet psal kedai ni,smpai ke sudah tak hbis2..
kali ni kita masuk part geng BCR pulak..

Spanar ada kenal 5 org blogger ni,,sayang mreka tapi 
tak brmkna yg lain spanar tak sayang tau..
spanar sayang korang..eheemmmmm,yg pertama :


merupakan org pertama spanar mintak no..
sila taip ctp utk CintaTulip..hehehe..
spanar ngaku mmg spanar muka tembok tapi 
mintak no org tapi tak slhkan?..
kesian sgt kat dia bila spanar baca cerita 
dia tentang mslh yg berlaku pada dia..
dia sentiasa ada bila spanar de prob..
dia umpama soulmate spanar..
baiknya hati dia..blog dia semakin cantik..
pandai dia edit sendiri..


nak tau tak korang..
syaf ni la tukang tolong spanar editkan blog..
rsa macam nk g jumpa dia cakap tima kacih je..
cntik dia edit..dia ni kelakar betul..
bila tepon,mintak spanar ckp lembut2..
spanar ni jenis suka ksar,ok la tu..
tapi tak kurang hebat bila tgk blog dia..
buat puisi sentiasa tapi tak tau puisi tu utk sape tah..

ni manusia pertama memanggil spanar dengan gelaran super bk..
dulu spanar pakai nickname kat BCR ialah budak kedah,
jadi kena la taip b dgn k kan?..
pastu dah tukar nick name,ingt dia punya shotpom pun tukar..
rupa-rupanya?..jeng jeng jeng..
ada s pulak depan..sbk utk Spanar Buruk..hahahaa..
pe lgi,super zico pgil super bk la..cepuk kang super zico ni..
hari tu dia g srawak blnja super bk kek lapis..tak yah bayar pulak..
segan benor dgn dia..thanks ye super zico.. 
tgk blog dia bkn main jiwang betul..
padan sgt klau digandingkan dgn Syaf tu.


trima kasih kat dia ni..sila taip paan utk FaRHan AJ tapi 
kdang2 diorang ni saje2 salah taip sampai taip papan la,paang la..
dan ada pulak blogger panggil dia blogger jambu la..
kesian kat dia..blog dia pergghhhh..
baru2 ni citer psal pmpuan...terbaik la bak
kata Boboi Boy..
trima kasih kat paan krana tutorial blog dia tntg
churp2 tu la buatkan 
churp2 spanar meningkat jadi banyak..
sekali klik,ribu raban link kuar smpai kena mrh
dgn blogger lain..
hahaha..ada spanar kisah ke?..
trima kasih paan..blog kamu best..


ni yang spanar sangat hrgai dia..
kerana dia la spanar jadi tukang promote
link churp2..
kerana dia la dah ajar spanar dari spanar
zero tntg churp2 
sampai spanar blh buat sendiri..
spanar asyk pomote link churp smpai kena mrh..
dia dah ajar spanar nk jadi kaya jap..
trima kasih kat dia..
nanti spanar blnje beauty lover makan ok..


Kat sini,spanar nak tag :


so,bolehla spanar rilek2 senang hati tunggu keputusan pasni..


12 Comments:

  • 1 Jun 2011 3:35 PTG
    naqiah says:

    hahahaha.... mashih lina... lap u!!!

  • 1 Jun 2011 4:53 PTG
    Bro ahmad says:

    waaa power ayat huhuhu you tag me hahaha
    thank...p,,nanti nak join....gak,,tengah cari klu sat

  • 1 Jun 2011 6:18 PTG
    ziera says:

    wow!!! cepatnye dah join ye~ nak join jugak la.. hihi~

  • 1 Jun 2011 8:13 PTG

    pasal kene marah disebabkan link churp2 tu macam ss jek?? ngeh3. marah2 manje giteww.. :p

  • 1 Jun 2011 8:54 PTG

    perhhh hahah, ayat sbk gempak lahhh!1 hahhaah, terharunye :terharu.....hehehhe, gud luck sbk, ~.~

  • 2 Jun 2011 12:06 PG
    SYAF says:

    uit sayaf pun ada kat dalam nie... terima kasih SBK... syaf pun ptg tadi hanya dapat buat sekerat je entry pasal bcrtu.. pastu kena gi tempat lain ada urusan keja... blog syaf tak hebat mana pun..biasa2 je.. tq yea..

  • 2 Jun 2011 12:08 PG

    thanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sebab mengetag saye muahahah

  • 2 Jun 2011 8:02 PG
    Spanar Buruk says:

    naqiah : sama2 dear..lap uuuuuuu tuuuu...
    bro ahmad : join abg jgn tak join..penat spanar tag abg tau..
    ziera : ziera pun kena buat gak..tanak buat,tanak geng..hahaha..
    sitisafiyyah : ala,takpe la..spanar saje je nk bgi gempak sikit entry..kekekeke..
    beauty lover : sama2 beauty..nti spanar blnje mkn ok..
    syaf : takpe,slow2 ye syaf..blog syaf puitis sgt..pe lak tak bestnya..
    syaz ; sama-samaaaaaaaaaaaaaa syaz..nanti join la sama tau..

  • 2 Jun 2011 12:06 PTG
    Mr.Kerro says:

    :yes nama xkene tag hahaha

  • 3 Jun 2011 9:49 PG
    Siti Suriani says:

    http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/06/kalau-saya-dapat-rm-300.html

    nah.. siti aka rinaa tag kamu dalam contest ni. join tau. :p

  • 24 Jun 2011 11:57 PG

    okey..pemarkahan bagi kontest ni sedang dibuat. nnti jgn lupa tgk keputusannya yek..=)

  • 31 Januari 2012 12:51 PTG
    Red says:

    :lalu Haha.. gaya penulisan dulu dengan sekarang dah lain.. sekarang dah makin kemas :angguk

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger