HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 24 Jun 2011

~Freaky Friday Sama Macam Wordless Tak?~

,
Assalam semua..hikhikhik..nape spanar gelak cmtu rupa?..hari ni nk try buat freaky friday..tapi tak sama sgt mcm wordless wednesday tu?..spanar tak post kat wordless,gila ke hape?..

Spanar just nak share dengan korang benda yang spanar sayang..lebih kurang macam album bergambar je la..tak mau citer panjang sgt..spanar nak bagi korang tengok gambar-gambar kat bawah dan komenkan..














Menggila tengok gambar ni semua..rindu pada dia tak pernah berhenti..
selagi tak balik,selagi tu spanar meroyan je..


Semua..take care ok..

8 Comments:

  • 24 Jun 2011 1:58 PTG
    mOoN IzzaN says:

    kg sbk ke ni? cantik...

    err,, yang pic last sekali tu,, anak ke? :apa

  • 24 Jun 2011 2:02 PTG
    Spanar Buruk says:

    a ar kak moon tu kg sbk ..cntik tak?..
    tu bkn anak la..tu sepupu aje kak..rindu dgn kecomelan dia..=(

  • 24 Jun 2011 5:53 PTG
    Siti Suriani says:

    nk pinjam baby ni boleh? haha

  • 24 Jun 2011 6:08 PTG
    Miss N says:

    indahnya ciptaan Allah.. and last pic tu so cute :D.. bersinar2 mata dia, sucinya..

  • 25 Jun 2011 4:57 PG
    KAIEZU says:

    Waaa. Cumel adik neh..

  • 26 Jun 2011 11:40 PG
    SYAF says:

    best ada sawah.....

  • 27 Jun 2011 12:41 PG
    F.U.Z.Z.Y says:

    ya Allah comelnye budak kecik tuuu~
    rasa nak cubit2 je pipi tembam dia..
    >.<

  • 27 Jun 2011 8:32 PG
    Spanar Buruk says:

    siti:tak blh pnjam..klau nk pnjam,sila bayar..muahahahaha..
    miss n:tu sepupu aje..bukan anak..untung klau ada anak secomel tu.
    kaeizu:cumel,cumel gak tpi bila nk join segmen?..
    syaf:mmg best syaf,rsa nyaman je..
    fuzzy:tpi tu gmbar lma la..skrang dia dah bsar..kekekek..

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger