HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 14 April 2011

~Jom Join Faceblog~

,
Hai,morning all..tgah buat pe tu?...kali ni saya nak ajak bagi sesapa yg ada Facebook dan Blog jom join Faceblog ramai2 ye..kita memeriahkan komuniti antar blogger..
Seperti kata bos Faceblog,tujuan Faceblog ni diwujudkan adalah atas dasar untuk mengumpulkan dan membina satu komuniti blogger khusus di seluruh Malaysia dan di dunia amnya..

Korang tau tak tema yang digunapakai adalah sama seperti Facebook..nampak sangat cntik dan korang blh pilih logo Faceblog ikut pada tema yang korang suka..ada 6 kaler..cantik2 diorang edit khar untuk hampa sebagai blogger..


Bila kita ada Faceblog kita bloeh rapatkan lagi hubungan antara blogger2..bukan setakat untuk saja-saja buat blog tapi mengerakan tali silaturrahim antara blogger2 sekalian..

So,apa lagi korang tunggu..jom la join Faceblog sekarang dan mulalah berinteraksi sesama blogger dan mana tau bos Faceblog nak buat reunion ke..blh kita join kan?..hehehe..

6 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger