HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 7 Januari 2011

~Senarai Pemain Skuad Kedah Bagi Musim 2011~

,
Pemilihan pemain bagi musim 2011 dah diumumkan..jersi baru skuad kedah telah pun ditunjukkan kepada media dan orang awam..harapan kita terletak pada pemain untuk beraksi pada game akan datang ni..saya selaku penyokong setia kedah berasa bangga dengan pemilihan ni..ada muka baru dan ada muka lama.

laman web rasmi skuad bola sepak kedah telahpun dilancarkan..kalau nak tengok,boleh klik link kat bawah:


memang cantik bila tgk laman web diorang ni..colourful sangat..ha,ni pulak senarai pemain bagi musim 2011:

 sumber gambar di ambil dari Kenari Fans Squad

                       SENARAI PEMAIN UNTUK PASUKAN LIGA SUPER MUSIM 2011

Penjaga Gol
Helmi Eliza Elias
Muhammad Al-Hafiz Hamzah
Abdul Hadi Hamid

Pertahanan
V. Thirumurugan
Sharil Faizal Sharifuddin
Fazliata Taib
Mohamad Khairul Helmi Johari
Mohd Fauzi Nan
Azmi Muslim
Shafizan Hashim

Tengah
Ahmad Fauzi Shaari
Amar Rohidan
Sabree Abu
Firdaus Faudzi
Baddrl Bakhtiar
Mohd Khyril Muhymeen Zambri

Penyerang
Azlan Ismail
Mohd. Faizal Abu Bakar
Ahmad Shakir Md. Ali

sumber gambar di ambil dari Kenari Fans Squad

bukan setakat pelancaran web dan senarai pemain musim 2011,tapi jersi skuad pun mereka buat baru(nak kena beli ni,tak blh lepas)..tengok sendiri dan nilaikanlah ye..tapi pada saya mmg cntik..


sumbergambar di ambil dari Kenari Fans Squad



sumber gambar di ambil dari Kenari Fans Squad

apa2 pun,syabas diucapkan buat pemain..semoga tugas yang diberi ni mampu menjulang kedah hingga ke final..



Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger