HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 28 Januari 2011

~Fuyooo, Pakai Coach Baru La~

,
TARIKH ASAINYA JUMAAT,TAPI TAK TAU SAI PA SILAP EDIT TARIKH KHAMIS..
Monink yu allz..tgh hari ni tak dak story best sgt nk buka..asyk2 dok update blog ja..
penuh blog dgn gadget tpi tak penuh dgn entri..


poyo la lu ni minah,buat blog tpi pemalas nk update entry..bak kata orang kedah,depa naik cemuih tgk blog hang..tak dak story best..


ha,tgah hri ni smbil dok dengaq lagu HIJAU KUNING seronok smbil dok baca paper muka belakang..besa la tu keja aku..dpt paper,buka page pling blkng skali..


tak amik tau dah sai serata ngeri..yang aku tau,bolaaaaa ja..buka paper,blh than la cerita dia..story tajuk 3 HARI SAJA..3 hari apa?..nk kawen?..nk sembelih lembu?..bukanla beb,psal bola gak ni..


3 HARI SAJA.entry kat bawah tu keluar,Karathu azam guna pengalaman 30 tahun hadapi SELANGOR..takut bila bca..dia nak main perang2 beb..perang bola le..nak mula dah tak lama lagi ni..


dulu B.Sathianathan,sekarang gnti dia..apa pasal kena gnti,aku tak amik port le..tpi mmg best la,lgi2 PIALA MALAYSIA nak mula dah tak lama lagi ni..




Ok la tu kan,ada coach baru..mungkin sdkit sbnyak,ada perubahan untuk skuad kelantan musim ni..oh,bila baca blik baru tau sai pa kerusi pnaih coach tu kosong,sai penggantungan coach lama la..tak abih baca la hang ni..


tapi coach lama still dok ada lgi,ikut juga prkmbangan pmain klntan wlaupun bkn dia dok jaga..
alang2 ceq dah keluaq cerita sai skuad kelantan ni,ceq nk tyang sama pmain baru 2011..



gambaq dikredit dari Web Official Skuad Kelantan


Dulu dok hingaq gak sai pemain lama depa iaitu:

NORFARHAN MUHAMMAD
AZIZI MAT ROSE 
 INDRA PUTRA MAHYUDDIN
 
yang keluaq dari kelantan..dngq kata depa kuaq tapi kontrak depa tak abih lgi?..hat tu ceq tak tau la..ceq jrang ikut perkembangan KELANTAN..


selalu ikut perkembangan SKUAD KENARI ceq ja..kekeke..anyway,saya hrap depa semua berjaya la..

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger