HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 21 Januari 2011

~Selamat Pengantin Baru~

,
Pagi jumaat yang membawa seribu keberkatan..berkat juga la untuk bakal pengantin kita ni yang akan diijabkabulkan pada hari ni.ayu saja amik berkat pada hari ni..ikutkan tu nk buat hari selasa aje..tapi bila dia fikirkan balik,baik buat je hari jumaat.





Pada sesiapa yang dok berangan nk kawin dengan ayu atau zaquan tu,lupakan ajela..padahal saya pun berangan nk kawin dgn zaquan gak..kekeke..ayu cakap kat media,majlis kawin dia kali ni nk buat mcm princess..tpi yang buat kerja tu semua akak long dia tak slh..saya ada baca paper hari tu tpi lupa tarikh dia..


Saya sebagai peminat mendoakan semoga majlis pernikahan yang berlangsung pada hari ni,berjalan lancar dan dengar kata zaquan bakal sibuk pas kwin ni dgn bolasepak beliau.tak tau betul ke tidak..dengar ura2 aje..by the way,saya wish semoga perkahwinan yang bakal berlangsung ini mendapat keberkatan dari ILAHI dan berkekalan sehingga akhir hayat..AMIN..


1 Comment:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger