HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 12 Julai 2011

~Malaysia Menentang 3 Gergasi Bola Sepak Dunia,Hebatnya~

,
Assalam semua..sekarang ni sok sibuk cerita tentang perlawanan besar yang bakal berlangsung dalam bulan 7 ni..merata-rata dalam suratkhabar,dalam artikel blog Faizal Fredley dan blog Wan Gerrard pun ada cerita sama tentang perlawanan yang bakal berlangsung ni..

Jadi,spanar cuma nk review sikit je tak banyak pun tentang perlawanan yang bakal berlangsung sepanjang bulan 7 ni..meh kita tengok pe perlawanan yang dijadualkan bakal berlangsung pada bulan 7 ni..




Stadium Nasional Bukit Jalil
13 Julai 2011
8.45 Malam



Stadium Nasional Bukit Jalil
16 Julai 2011
8.45 Malam



Stadium Nasional Bukit Jalil
21 Julai 2011
8.45 Malam


Jadi pakat ramai-ramai memeriahkan stadium
pada yang dah dapat tiket tu dan 
marilah kita sapot team kebanggaan 
kita tapi mesti ada yang gatal nk sapot team luar kan?.. 

 

hahaha..

 

4 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger