HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Isnin, 4 Julai 2011

~GA CEKODOK ENSEM~

,
Assalam semua..
Ni dah masuk bulan 7 kan?..
Jap je rasa,jadi ni adalah kontes dan GA pertama 
spanar join utk kali ni..
spanar dah lama tak join kontes pe pun..
tak de mood nak buat tapi sebenarnya 
tak de idea pun nk buat ayat pe..
hehehehe..
tapi atas permintaan Cekodok,spanar buat gak..
tapi ni spanar buat ikhlas tau..
hope ada chance kn menang..
plesss la Cekodok tolong bgi spanar menang tau..
Cekodok kan ensem..






Sempena besday mama kamu Cekodok,
spanar nk wish hepi besday 
to mama kamu tapi umur yang ke berapa ni?..
why u tak mention ha Cekodok?..
hehehehe..tak kisah la yang ke berapa pun 
umur mama kamu tapi spanar 
nk wish semoga kehidupan mama kamu diberkati ILAHI..


Cekodok kalau nk bgi hadiah tu kat spanar,
msti bgi yg cntik2 tau..hahahaha..
spanar dah lama tak dpt hdiah dari orang ni..
Cekodok kan mmg budak ensem..
lagipun Cekodok dah mention kat 
entry tu kan yg Cekodok mmg ensem..


dah la spanar tak mau bebel pnjang..
nti Cekodok pening nak bca lak..
kat sini spanar nk tag insan2 
yang begitu spanar sayang..
bukan bermakna yang spanar tak tag tu,spanar tak syg tau..

Spanar nak tag:


3 Comments:

  • 4 Julai 2011 2:45 PTG
    cekodok says:

    wa.....terharunya baca entri spanar nih...kesian spanar lama x dpt hadiah...klu ada rezeki nnti gua bagi ok....haqhaqhaq...come siot mnatang mata besar tuh....

  • 4 Julai 2011 3:15 PTG
    Spanar Buruk says:

    mmg comey sbb icon tu spanar amik dari BCR la..kekekeke..

  • 5 Julai 2011 8:25 PG
    cintatulip says:

    hehehe... comelkan cekodok!! bcr jom.. tq tag sbk.. nape x gtau kat bcr.. kdang2 x tngok shoutbox sbb bz sket.. :)

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger