HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 13 Julai 2011

~Segmen : Kenangan Antara Aku Dan Dia~

,
INI ENTRY MELEKAT SEHINGGA 13 JULAI 2011

Hai semua..Assalamualaikum dan hope korang hepi2 semua ye.Setelah 6 dan masuk 7 bulan spanar berblogging dan followers pun dah mencapai 300++,spanar akhirnya berbesar hati nak anjurkan satu segmen sempena menghargai insan-insan yang sudi menjadi followers spanar dan kekal setia bersama blog spanar ni..

Segmen spanar buat kali ini mungkin tak sehebat segmen yang korang pernah tengok sebelum ni kan?..al makklumlah,orang baru pestime nk buat segmen,bukan hebat sangat pun..kali ni spanar nk buat satu segmen bertajuk:

KENANGAN ANTARA AKU DAN DIA.



Kat bawah ni adalah syarat utama untuk menyertai segmen ni:

  1. WAJIB letak link blog Spanar Buruk ni dan blog sponsor Bro Ahmad dan Sy@f kat dalam bloglist  anda..Ini bertujuan untuk memudahkan anda mengetahui bila spanar akan update entry mengenai segmen ni..
  2. WAJIB ada blog..Kalau takde,macam mana nk buat entry kan?..
  3. TERBUKA kepada sesiapa sahaja..
  4. TAJUK ENTRY mestilah'Kenangan Antara Aku Dan Dia'.
  5. WAJIB tempek gambar kat atas tu dan letak dalam entry korang serta letak di side bar..Back link kan gambar tu ke entry ni balik tau..
  6. TAK PERLU susah payah copy balik syarat ni semua..cukup korang tempek gambar dan buat entry je.
  7. WAJIB masuk blog Bro Ahmad untuk pilih hadiah yang korang nak.


Cara-cara untuk sertai segmen:

  • Setiap peserta wajib menceritakan SATU SAHAJA kenangan indah antara dia dengan sesiapa sahaja dalam hidupnya..Tak kisah la kenangan dengan couple anda ke,kawan ke,haiwan kesayangan ke atau sesiapa saja la..
  • LETAK GAMBAR yang diberi diatas ni..
  • Dan buat entry,dah siap tempek gambar di atas tu,hantar URL ENTRY kat bahagian komen entry segmen ni.. 
  • Peserta diminta untuk memilih SATU SAHAJA warna cawan yang korang berkenan di Sini dan letakkan warna cawan apa yang digemari di dalam entry korang..

Keputusan akan ditentukan dari entry yang spanar rasa kreatif..Dah buat segmen,mesti korang nk hadiah kan?..Segala hadiah disponsor oleh Bro Ahmad..nak tengok gambar,boleh --> Klik Sini Aje.

BERITA PENTING!!!!!
PENGUMUMAN UNTUK KORANG SEMUA..HADIAH UNTUK SEGMEN TELAH DITAMBAH..SEORANG BLOGGER BERBESAR HATI UNTUK MENJADI SPONSOR SEGMEN INI DAN HADIAH YANG DITAWARKAN ADALAH.....
JENG JENG JENG....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
WANG TUNAI SEBANYAK 
RM 20..
nk tau sape sponsor tu?..Klik Sini Saje
  
Jadi spanar mengambil keputusan bahawa:
Pemenang pertama akan mendapat hadiah wang tunai sebanyak RM 20 
Pemenang kedua akan mendapat Hadiah Ni tpi pilih salah satu wrna je tau..
 
Segmen ini akan berakhir pada -->SEBULAN DARI SEKARANG..
JADI CEPAT2 JOIN SEBELUM SEGMEN NI TUTUP TAU..

31 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger