HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 22 Julai 2011

1st Giveaway Mama Syima

,
Assalam semua..hari ni spanar kn join kontes dari blog Mama Syima pulak la..hehehe..dengan mengejoin kontes banyak2 ni,hope ada jugak la terselit nama spanar kat bahagian pemenang kontes Mama Syima tu ok..hehehehe..Amin..




Spanar tergerak hati untuk join kontes ni sebab spanar berkenan kat Keychain Langkawi dan Fridge Magnet Fraser Hill & Terenganu tu tau..Tu yang spanar terus nk join tanpa fikir panjang ni..hehehe..Dah la cantik Keychain Langkawi dan Fridge Magnet Fraser Hill & Terenganu tu tau..adess..Akak,spanar nk satu boleh,bgi chance kat spanar nk menang gak la kak..hehehehe..

Okla,pada siapa yg nk join Giveaway ni,korang semua blh Klik Sini untuk tau lebih lanjut tentang syarat-syaratnya okies..Selamat mencuba dan spanar nk ngetag kawan spanar iaitu:

Abdul Farique

Ok,bye semua dan pada ygn nk join gak,gud luck ok..


2 Comments:

  • 26 Julai 2011 1:11 PG
    Mama Syima says:

    Bole..tp spanar lupa polo dua2 my blogs dan lupa masukkn my contest blog dlm blod list spanar.

    klu dah polo bagi Id dollower ye :)

    smg ada rezeki utk dpt FM tuh :)
    good luck!

  • 26 Julai 2011 2:59 PTG
    Mama Syima says:

    hehe..dah check!! sowii.. :)

    ok lulus..good luck dear!

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger