HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Isnin, 18 Jun 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera

,
Assalamualaikum semua hola hola.. Pertama sekali Spanar Buruk nak ucapkan ribuan, jutaan, lemonan terima kasih yang tak terhingga kepada Mrs. BuduBilis kerana beliau telah member Spanar Buruk idea untuk join segmen kali ini.. Terima kasih sekali lagi Mama Budu (opppsss dia belum jadi mama, Cuma on the way je =)).. Kerana Mama Budu la, Spanar Buruk tergerak hati nak join segmen ini..

Spanar Buruk tak mahu copy paste segala terma dan syarat yang diberikan sebab korang pun boleh baca sendiri kan syarat yang diberikan tu?.. Jadi malas Spanar Buruk nak penuhkan ruangan dengan mengopy pastekan segala syarat berkenaan.. Pada sesiapa yang nak join tu boleh àKLIK SINI AJE untuk join dan untuk tahu segala terma dan syaratnya ok..


Nak kata blog Spanar Buruk ni berat, tah la Cik Aisya Humaira.. Spanar Buruk timbang macam beratnya 10 tan je.. Takpe la, Cik Aisya Humaira  kira sendiri la berat ke tak.. Tapi tak salah mencuba, tak dapat takpe la.. Sebelum Spanar Buruk undurkan diri, Spanar Buruk nak tag la kawan-kawan Spanar Buruk ni mana tahu mereka akan tergerak hati untuk join sama ke :

6 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar LinkAi, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger