HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 19 Jun 2012

Peraduan Jom Tambah Geng Blog By Encik Zahirin

,
Assalamualaikum pembuka bicara pemanis rasa sesedap makan kurma bila tiba puasa.. Bukan apa, Spanar Buruk buat ayat macam tu sebab nak bodek korang semua supaya like entri ni banyak2 wakakakakaka.. Kalau korang ada banyak akaun facebook mesti korang tak henti2 like entri ni kan?..

Kepada pesaing dan pencabar terdekat Spanar Buruk iaitu Abang JejakaTerhangat, jangan ingat kamu je nak hadiah tu k.. Spanar Buruk takkan nak duduk diam terlentang menengok kemenangan Abang Jejaka Terhangat nanti.. Ini tidak adil tidak adil bagiku (tu lagu Yuna sebenarnya hehehe)..

Prom prem pom pom pom tin tunnnnn tin (sambil membaca jampi serapah supaya bila ada orang tengok sekali pandang trus mengelike tanpa banyak soal).. Almaklumlah, Spanar Buruk kali ni nak main cara jahat nak menang hahahaha biar biar apa Spanar Buruk kesahhhhhhh wakakakakaka (banyak gelak betul budak sekor ni sepak kang lelaju)..

Ekceli Spanar Buruk nak join Peraduan Jom Tambah Geng Blog By EncikZahirin salah satu nak sapot kawan blogger baru Spanar Buruk.. Hope ramai la yang join nanti k Encik Zahirin..


Lari lari dan lari ke Blog Encik Zahirin, Spanar Buruk dah jadi pempollower Encik Zahirin yang ke teeeeetttt.. Oppppp jap jap jap,wawawawawwwww ada header mat moto la.. Tu Encik Zahirin ke masa muda ke?.. Lalalalalala.. Tengok la kat bawah ni Spanar Buruk dah jadi pempollower yang ke berapa kakaka..

Spanar Buruk Follower Ke 139 =)

Spanar Buruk dah menjadi kawan kepada Encik Zahirin.. Harap kawan ni pun bukan hanya kerana nak masuk Peraduan Jom Tambah Geng Blog By Encik Zahirin pastu bila peraduan ni dah tamat, Spanar Buruk remove balik diri jadi kawan.. Tak baik macam tu..

Spanar Buruk juga dalam proses memaksa kawan-kawan Facebook Spanar Buruk untuk mengelike entry yang penat Spanar Buruk buat sampai berpeluh 3 hari 3 malam buat tak tido ni.. Kalau korang tak mahu like?.. Apakan dayaku ini hanya insan biasa tidak bisa berbuat apa pun..

Ok la Spanar Buruk nak balik rumah Spanar Buruk la.. Dah puas melepak rumah Encik Zahirin ni lelama, baik blah sebelum Encik Zahirin menghalauku lalalala.. Bye semua, sila like ye entri ni.. Undi anda eh silap like anda amat dihargai, semoga Allah dapat membalas jasa baik kamu semua.. Like la untuk entri saya, bukan untuk diri saya yang dah sedia sengal ni lalalala..

3 Comments:

  • 19 Jun 2012 9:34 PG

    http://www.mrpetak.com/2012/06/contest-jom-tambah-geng-blog-rm200-biar.html

    hehe.. kalau SBK join.. petak pun nak join gak.. jgn lupe like at FB.. nanti menang bagi dua ye.. hehe :P

  • 19 Jun 2012 1:13 PTG
    Spanar Buruk says:

    @♥Mr.Petak♥

    ish petak ni,malu saya..jgn join kerana saya la..join kerana duit kakakakaka..

    nanti petak da letak link kat fb,sbk like k petak..

  • 17 Julai 2012 9:57 PG
    Za Noh says:

    good luck sbk :)

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger