HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 6 April 2012

Segmen : Bloglist Blog Rilek-Rilek April 2012

,

Assalamualaikum semua..Eh2 apehal tiba2 je ada banner besar gedabak kat atas ni?..
Apa kes,apa cerlop?..Hahahah nak tau nape tibe2 je ada banner?..
Ni Aboy Macho Sempoi punya pasal la..
Kerana beliau la,tiba2 je ada banner hitam atas ni..
Thanks a lot aboyboy tag Spanar Buruk..

Kerana ketagan beliau la akhirnya Spanar Buruk 
terbuka pintu hati untuk join segmen dari Blog Rilek-Rilek ni..
Saje cuba nasib mana la tau untung berpihak kepadaku ke..
Owner Blog Rilek-Rilek jangan lupa bagi trafik 
kat blog Spanar Buruk sampai meletop blog saya k..

Malas la nak potpet potpet panjang lebar,
nanti Owner Blog Rilek-Rilek ni dah malas nak baca,
matila Spanar Buruk di rejeknya..

Spanar Buruk dengan besar hati nak tag jeng jeng jeng :

Korang jom la join tau..

4 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger