HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 20 April 2012

First MS ZAYYAD Giveaway

,
Assalamualaikum semua..Akhirnya akhirnya dan akhirnya..Spanar Buruk da jumpa individu yang boleh buatkan sesuatu untuk Spanar Buruk..Tapi sebelum tu sebagai tanda penghargaan dan sokongan,Spanar Buruk terlalu berasa keterujaan untuk menyertai Giveaway yang dianjurkan oleh beliau..Spanar Buruk pantang kalau ada giveaway,contest atau apa jua peraduan yang dianjurkan oleh blogger..Rasa nak menang tu membuak2 dalam jiwa..

Kali ni Spanar Buruk dengan bangga dan kembang diri nak sertai giveaway yang dianjurkan oleh blogger bernama Ms Zayyad ni..Dia ni pun geng Spanar Buruk so apa salahnya kita support dia kan?..Pada sesiapa yang nak join First Ms Zayyad Giveaway ni,klik je pada banner bawah ni terus sambung ke blog penganjur giveaway..




Berminat nak join?..Dah tahu apa terma dan syarat yang diberikan?..Mesti teruja nak masuk kan?..Jadi,jom la ramai-ramai kita memeriahkan giveaway Ms Zayyad ni..Rasa malas nak membebel panjang lagi,Spanar Buruk dengan rasa besar hati nak tag kawan baik Spanar Buruk iaitu:

 

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger