HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 24 April 2012

Outdoor Photography Di Hutan Bandar Mutiara Rini Bahagian Kedua

,
Assalamualaikum semua..Hai,kali ini Spanar Buruk nak buat sambungan daripada cerita outdoor photography Spanar Buruk bahagian pertama pada episod lalu..Amacam korang?..Suka tak dengan entri Outdoor Photography Di Hutan Bandar Mutiara Rini Bahagian Pertama..Terima kasih Spanar Buruk ucapkan pada kawan-kawan yang sudi singgah dan sudi juga tinggalkan komen pada entri lepas..

Ada banyak lagi gambar yang belum Spanar Buruk tunjukkan pada kawan-kawan Spanar Buruk semua pasal outdoor photography kami tu..Nak tau tak,sebenarnya Spanar Buruk dengan kawan-kawan masa photography tu kan,kami ada ambil terlalu banyak gambar sampai rasa macam nak meletop kamera tu..

Jom kita tengok-tengok hasil kerja tangan kami untuk bahagian kedua dalam keadaan hujan renyai dan basah kuyup ni.

 Woit korang buat apa dalam hutam tu hahaha..

 Macam budak2 je diorang ni..tak pernah jumpa kipas comel mcm tu ke?..

 Dey macha,kau tgk apa..bini ko tgk ko,ko tgk tmpt lain lak..

 Haiyarkkk pegang dia kuat2 jgn bgi dia lari lagi.

 Terpaksa angkat kain sikit,kang hbis kain ai basah tu..

 Suka sangat buat peace tu..

 Masing2 dah ngantuk tunggu pengantin tu,banyak pulak gambar diorang ni..

 Eh ni zaman tok kaduk bila ni?..Yeay kita dah balik ke tahun rock n roll..

 Cik tudung biru yg tgah berdiri tu comelnya...

 Eh gambr tdi mcm ada peace je.Berapa kali makcik tudung biru ni nk buat?..Suka peace ke?.

 Ada lagi peace dari cik tudung biru gelap?..bosan tgk dia tu..

Okayla,setakat ini sahaja untuk Spanar Buruk kongsi..Spanar Buruk tak tunjuk kat fb sebab rasanya blog Spanar Buruk umpama diari..Jadi apa2 aktiviti Spanar Buruk hanya boleh di tengok di blog Spanar Buruk saja..

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger