HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 4 April 2012

Giveaway by Syasya Creative Handmade Bag

,
Assalamualaikum semua,apa khabar?..
Rasa macam da lama la Spanar Buruk tak join kontes,
giveaway dan yang sewaktu dengannya..
Last time Spanar Buruk join kontes pun tak ingt bila hahaha..

Pada hari yang berbahagia ini,Spanar Buruk nak 
merajinkan diri untuk turut serta dalam  giveaway 
dari blog   
Spanar Buruk suka singgah blog  
ni sebab Spanar Buruk suka dengan beg yang dihasilkan beliau..
Tunggu masa dan duit je la baru dapat beli..

Mana tau untung rezeki Spanar Buruk ke apa kali ini dapat beg yang  
nak bagi ni ke..Boleh la Spanar Buruk melaram kan..
Ekceli,Spanar Buruk ni perempuan tau  
Jangan ingt ai beboy k hahaha..


 
Tengok,cantik tak beg yang  
ni nak bagi?..Ala ala pink gitu kan?..Comel betol la..
Boleh la ai bawak g soping kalau ai dapat.. 
nanti bgi terus jela beg tu kat ai k hahaha..

Pada yang nak join tu boleh la rajinkan diri klik kat link tu k..
Banyak dah link yang Spanar Buruk promote kat atas tu,
tak reti2 nak tengok ke..
Dalam entri tu ada terangkan terma & syaratnya jadi 
tak perlu la Spanar Buruk terangkan semula kan?..

Okayla,Spanar Buruk blah dulu..
Harapnya Spanar Buruk dapat la beg somel tu,
pless bgi kat ai k  

Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger