HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 15 Mac 2012

Spontaneous Thursday : Maafkan Saya..Saya Sebenarnya..

,

Assalamualaikum semua..Hai hai hai,lama betul Spanar Buruk tak buat entry..Rasanya pada entry-entry lepas tu pun,Spanar Buruk dah tau korang semua boring kan nak baca..Bila klik link blog Spanar Buruk,balik-balik tengok entry lama je..Bosan betul bila masuk blog Spanar Buruk ni..Pastu mesti asyik terfikir bila la Spanar Buruk nak buat entry baru ni..Ada rasa macam nak tampar tak muka Spanar Buruk ni kalau korang terjumpa Spanar Buruk?..Hahahaha,ada bran?..Eh silap silap,ada berani ke nak tampar?..Hahahahaha(gelak orang penuh kejahatan).


Sebenarnya atas kesibukan dan kepeningan Spanar Buruk dan almaklumla lagipun dah masuk tahun baru ni,rasa malas dan kepemalasan melampau Spanar Buruk nak buat entry tu terlalu nampak sangat sampai Geng Blogger Chat Room pun menanyakan soalan yang rasa macam nak lari pastu terjun gaung je..Soalan mereka berbunyi….eh eh soalan ada bunyi ke kalau taip?..


Mana bunyinya tak dengar pun..Hahahaha abaikan je lawak vengong tu..Soalan mereka pun tak berbunyi “wei Spanar Buruk,bila ko nak buat entry ha?!!!!!!!!!!!!!!!boring pastu tension gila aku bila bukak blog ko ni..takde entry baru ke?!!!!!!!!!!!!!!!!rasa macam nak je tempeleng muka ko kalau aku jumpa ko..tikam kang blog ko ni..eh eh ayat last tu sebenarnya Spanar Buruk tambah je muahahahaha..


Spanar Buruk tak nak buat topik apa-apa pada hari ni..Saje je nak buat ayat pemanis bicara supaya takde la orang marah Spanar Buruk yang cantik ni..Saje tak mahu bagi topik apa-apa hari ni hahaha..Pada entry-entry akan datang baru la ada topik-topik yang khusus untuk kita bincangkan ye..Jangan marah Spanar Buruk ok..

Spanar Buruk banyak idea untuk buat entry tapi kerana tugas yang tidak mengizinkan Spanar Buruk untuk meneruskan Spanar Buruk menaip entry,jadi semua idea hilang begitu sahaja..Aik macam iklan roti,oooo gardenia sugguh enak dimakan begitu saja..Apa pun,nantikan je entry-entry dari Spanar Buruk selepas ini ye..

InsyAllah lepas ni Spanar Buruk akan merajinkan diri untuk buat entry ye semua kawan-kawanku..Sila la marahkan diri Spanar Buruk ni,nak tembak Spanar Buruk pun boleh(haip angguk macam orang Jepun angguk)..Apa-apa je Spanar Buruk ni kan?..


Ok la semua,Spanar Buruk nak berangkat ni..Nak berangkat pakai kaki je la sebab moto ada kat bengkel sendiri (rosak sebab lama tak start,ada dlm 3 atau 4 bulan)..Jumpa lagi pada episod akan datang ye,dah macam cerita kat tv la pulak..Ok la,bye dan jaga dri baik2 ok..Muah muah muah muah..

1 Comment:

  • 15 Mac 2012 7:59 PG
    Awan Nano says:

    aku maafkan kamu..
    tak perlu kita bertemu..
    cukup kau tahu
    yang aku..
    maafkan kamu..
    tolong teruskan hidup..
    jangan sebut namaku..

    haa sme cam lagu J.Abdillah awan maafkan SBK..ekeke

    alololo busy erk...takpe pas ne krgkan laa k'busy an mu wahai sbk..ngee~~

    keje elok2 erkk..jan suka ponteng..hehehe :p

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger