HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 13 Januari 2012

Sesuatu Yang Mengejutkan Dalam Lagu Malaysian Boy

,
Assalam semua..Selamat tengah hari..
Rasanya lama spanar tak muncul di dunia blogging ni kan?..
Spanar dah tak tau nak update entry apa lgi ni..
By da way,spanar nak share something dengan korang pada yang tak tau lgi..
Pada yang dah tau tu,harap maklum la ye..

Bukan apa,tdi spanar saje la buka Youtube,
saje nak layan lagu sementara tengah takde pape ni..
Spanar buka lagu Malaysian Boy nyanyian  Altimet, DJ Fuzz, Ila Damiaa, Point Blanc, Rabbit Mac pastu bila tgah dgr lagu tu,spanar tertengok kat sidebar,
ada share video something yg interesting tentang lagu Malaysian Boy..




Tapi sebelum tu,spanar nak korang pun layan lagu Malaysian Boy kat bawah ni sebelum spanar share sesuatu yg menarik tentang video yg spanar nak bgi jap lgi..


Ok,dah hbis hayati lagu tu?..Suka tak lgu tu?..Best kan?..
Proud To Be Malaysian la geng..Ok spanar tak mau bebel panjang lebar..
Spanar nak korang tengok betul-betul dalam video Malaysian Boy ni ada sesuatu yang menarik..
Nak tau apa yang menarik,
klik la video kat bawah untuk tengok pastu drop komen kalau rajin k..



Ok dah tengok habis ke belum?..Hahahahaha..
Apa yang korang boleh tengok dalam video tu?..
Apa yang menarik dalam video tu?..Komen la jangan tak komen ye..
Spanar pun terkejut bila tengok balik video tu betul2..

Ok la,spanar nak share tu buat masa ni dengan kawan2..Bye..

18 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger