HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Isnin, 19 Mac 2012

Jerawat - Besarkah Masalah Itu?..

,
Assalamualaikum semua..Ermm,muka berjerawat..Masalah sangat ke bagi orang yang tak pernah tumbuh jerawat kat muka sendiri?..Hbis kalau nak tumbuh jugak,takkan nak menjerit sampai satu alam dengar..Selalunya macam tu la kita nampak kan kalau tengok orang yang tak pernah ada jerawat,tiba-tiba je ada jerawat..Menjerit macam la dunia ni nak terbalik..Sepak je muka orang mcam tu..

Beb,semua orang akan kena jerawat la..korang ingt artis u takde jerawat ke kat muka mereka?..Kalau korang tengok betul-betul,ada punya Cuma nak tutup sekarang senang je,pakai make up tebal kasi tutup jerawat..Kan ada bedak berlambak kat pasaran utk tutup jerawat tu..


Spanar Buruk pun tak lari dari perkara ni..Muka Spanar Buruk pun takde la clear mana sangat..Nak tau tak Spanar Buruk ada jerawat tempek sana-sini..Macam-macam cara Spanar Buruk cuba untuk hilangkan tapi tak hilang..Haish,mcm mana la ai na tawen nanti na naik pelamin..

Tapi Spanar Buruk tak kisah semua tu..Spanar Buruk tak kisah muka Spanar Buruk berjerawat ke hape..Bak orang kat jangan hanya memandang luaran tapi pandangla dari hati org tu..Jadi korang semua tengok la hati Spanar Buruk,belah tengok hati ada cantik tak..Hehehehehe..Kang takde lagi la Spanar Buruk kalau korang belah hati Spanar Buruk..

Kesian ada tu Spanar Buruk tengok,ada sesetengah lelaki (bukan semua lelaki maksud Spanar Buruk) sanggup batalkan pertunangan atau perkahwinan mereka hanya sebab bakal bini tak cantik..Helllooooooo cantik tak blh bawak ke mati la..Nanti dah tua pun kerepot gak la muka kau wahai lelaki..Tak yah nak memilih sangat..Pantang Spanar Buruk dengan orang macam ni la..


Pastu kesian kat perempuan tu ada yang sanggup tak mahu keluar rumah dan terperap kat dalam bilik sebab segan dan malu nak berjumpa orang akibat parut dan jerawat..Jangan terlalu fikirkan sangat tentang perkara tu gurl..Tapi penting juga muka nak kena bersih..Yela mana taknya,nak nak pulak bila tiba hari bersejarah especially masa nak kawen,penting sangat muka nak kena clear..Tapi tak pe,kan ada banyak cara boleh buat kalau last2 minit ni..Jerawat,just think positive k..Ia menandakan dirimu dah matang dan dah besar..Jangan hanya kerana jerawat,membuatkan dirimu sengsara ok..Be strong always ye wahai gurl dan lelaki-lelaki yang ada jerawat tu..

Okayla,setakat ini sahaja perkongsian Spanar Buruk dengan semua..Jumpa lagi pada waktu dan hari yang lain..Jaga diri baik2 tau..Sayang smua org muah muah muah..

6 Comments:

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger