HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Selasa, 6 September 2011

Segmen : Aku Mahu Readers Setia

,
Assalamualaikum smua..lama spanar tak jumpa Fya Pelangi @ Sangat Setia ni..rindu teramat kat dia..akhirnya kerinduan kat dia terubat,spanar ditag oleh Kak Moon Sayang untuk join segmen Sangat Setia ni..wah bestnya..Sapa mau join secara ikhlas,boleh klik pada banner kat bawah ni k..




Spanar nak bagi link untuk entry2 basi yang spanar rasakan terbaik untuk diri spanar ni..ada sikit keterangan entry yang spanar bagi tu tentang apa..


Entry Kelakar Pasal Berbuka

Entry Kelakar Pasal Doodle

Segmen Pertama Spanar Buruk


Ok,spanar tak mau ckp banyak..Kat sini spanar nk ngetag kawan2 yang selalu tag spanar dalam setiap entry yang mereka join..spanar truly appreciate jasa korang dan mereka yang terpilih adalah :



1 Comment:

  • 10 September 2011 7:34 PTG
    FYA PELANG! says:

    haha. best best :) wahh. mekasih join ! soey lambat apdetnya :P

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger